keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Taas paukkui henkilökohtaiset parhaat

Oman kiipeilyjaksamisen kannalta oli ehkä virhe lähteä. Jaksoin kyllä ihan hyvin kiivetä muutamat "portaalliset" 5b:t.. sekä lämmittelin itsevarmistavilla, mutta yrittäessäni mennä kakkosena yhtä liidireittiä käsistä loppui voima, tuntui, ettei käsia saanut enää edes suoriksi. Tämän reitin kiipeäminen on hurja kehitys minulle, puolen välin jälkeen vaihdoin kyllä helpommalle reitillä, päästäkseni vain ylös. Mutta.. puolikas 6a!! Mieletöntä!



Piti ottaa kuva siitä kun kiipeilyköysi hyökkäsi kimppuuni rikkoen ihon ja jättäen iso mustelmajäljen käsivarteen.. erottaako sitä edes tästä kuvasta? Yllä olevasta kuvasta voi tarkkasilmäinen bongata teippiä mun kädestä. Perjantain kiikkumisista tuli aika mojova rakkula juuri keskisormen ja kämmenen taitteeseen. Käsissä iho on muutenkin kovilla kiivetessä, iho rikkoutuu aina.. ja tulee paljon kovettumia.



Oli muuten varsin ihana tulla kotiin, kovalla kiireellä huristelin (en ylinopeutta) seiniltä kotiin, olin ehkä vähän pahalla tuulella kun käsiin sattui ja jouduin lähteä aikaisemmin. Kiukka loppui kuin seinään kun bongasin nämä keittiönpöydältä <3



Kun olin toipunut kukkayllätyksestä, suuntasimme kaveripojan ja avopuolison kanssa uimaan. Oli ihanaa, vesi oli niin lämmintä, huomattavasti lämpimämpää kuin edellisellä kerralla. Me vaan lilluimme pienen ikuisuuden.

1 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ai sait vielä kukkiakin. Ihanaa!!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0