tiistai 30. lokakuuta 2012

Kisaseinän 6b

Voittajafiilis, eilen sain mätsättyä bouldergreidin liidigreidiin, sain vihdoinkin kiivettyä kisaseinän mustan 6b:n puhtaasti ylös.

Jotenkin mikään ei enteillyt minulla hyvää suoritusta, mittasin eilen kohollaan olevan lämmön ja ennen 6b:tä kävin kakkostelemassa kisaseinän uuden mustan 6b+:n kahdella levolla. Vedin tuossa "alkulämmössä" kädet niin kovaan pumppiin, ettei kädet nousseet ylös päästyäni takaisin maahan, mieheni piti avata solmut.

Lähdin nousuun naama vakavana, luottoa itseen ei ollut kovasti (vaikka olinkin hyvissä fiiliksissä edellisen nousun johdosta, vaikea reitti, sairaan makeat moovit, hyvä pumppi). Kertaalleen katossa tuli sellainen olo, ettei kädet pidä, liukuu liikaa, mutta sain lepuutettua kädet, muutenkin sain hyvät levot useassa kohdassa. Se mikä tällä kertaa erosi muista nousuista oli lepo (eihän mun kiipeilykaveri ollut sanonut kuin X kertaa tästä asiasta) ennen kulman ylitystä, sain lepuutettua kättä juuri ennen sitä otetta, mistä yleensä olen joutunut tulla lepäämään köyteen.

Vasta kun köysi oli ankkurissa, uskalsin innostua, en hetkeäkään liian aikaisin. Varmistajakin vaan toivoi, etten innostuisi liian aikaisin :D Hyvin sain pidettyä itseni rauhallisena.

Mahtavaa, enpä ollutkaan kuin kuukausia* treenannut tuota reittiä, onsight on aika kaukana mulla vielä 6b:ssä Onneksi Areenalla on paljon muita kivoja 6b:n reittejä, jotka järjestäen menevät ylös yhdellä levolla, nyt niitä pitää kerätä vaan lisää.. 6c:t alkavat myös taittua mukavasti projektoiden.

Eilisestä seuranneena taitaa lauantaina olla pizzapäivä. Kiipeilykaveri ja aviomies olivat eilen mukana, ja uuden greidin johdosta olen heille pizzat velkaa. Meillä on diili, pizza aina uudesta greidistiä, sekä sisällä että ulkona erikseen.

*huom  kesäkausi ollut välillä, joten ei tuota reittiä oon päivittäin hiottu :P

maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikonloppu kiven sisässä

Lauantaista sunnuntaihin juhlimme miehen kanssa viisi vuotta kestänyttä suhdettamme. Koska mieheni järjesti meille kihlaispäiväjuhlinnan (elokuva + päivällinen Vespassa), oli minun vuoroni järjestää tämä vuosipäivä.

Lauantai-aamuna suuntasimme yhdessä seinille. Kiipeilyt menivät mukavasti, vaikkei monen tunnin sessioihin ollutkaan aikaa, sillä kahdelta pääsimme kirjautumaan sisään hotelliimme. Meille oli varattuna Junior Sviitti Katajanokan Hotellista, josta emme kuitenkaan vielä tuolloin ehtineet nauttia, sillä olin ostanut meille liput uusinta Bondia katsomaan.

vanki Didi



Tarkoituksella olin miettinyt elokuvaa edeltävän ruokapaikan läheltä Tennispalatsia.. havaitaksemme vain minuutti elokuvan alkamisajankohdan jälkeen, että liput oli Kinopalatsiin :D Rikottuamme pikakävelyennätykset, pääsimme puuskuttaen Kinopalatsille, kaikki mainokset eivät olleet edes vielä menneet. Hyvä me!

Elokuvan jälkeen siirryimme takaisin hotellille, sillä kuudelta meille oli tilattuna pullo kuohuvaa ja lautasellinen hedelmiä. Meillä oli myöskin sauna huoneessamme, jonka lämmitimme.




Illallinen nautittiin Saslikissa. Paikka oli erittäin tunnelmallinen ja sekä ruoka että palvelu oli erinomaista. Tarkoituksena oli nauttia vielä yömyssyt hotellin baarissa, mutta se sulkikin juuri meidän saapuessa hotellille.

aperitiivi.. suolakurkullinen drinkki

Ivanan miekka..  lihaa kahdella yllinkyllin

Eilen nautimme hotellihuoneesta pidennettyyn huoneenluovutukseen asti, saunoimme aamulla, söimme aamiaisen huoneessa. löhösimme ja teimme hemmotteluhoitoja toisilemme. Aika täydellistä. Kotiin suuntasimme vielä Iguanan kautta.


Ihanan renoutunut olo, talviaikaan siirtyminen entisestään helpotti pientä salaa hiipinyttä väsymystä. Nyt tuntuu, että jaksaa jälleen hyvin.

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

6B vihdoinkin

Perjantaina sain nostettua bouldergreidin 6b:hen Konalassa :) Taisin pompata kerran tai pari ilosta rikkoessani tuon rajan. Nyt pitää sitten saada köysigreidin mätsämään boulderiin :)

Nousu tuli toistettua, jotta onnenkantamoinen pystyttiin sulkemaan pois.

perjantai 26. lokakuuta 2012

ensilumi


Aamulla autonavaimet olivat päättäneet lähteä töihin bussilla, joten oma työmatka taittui tästä syystä kävellen. Onni onnettomuudessa, keli oli hieno, ensilumi on satanut yöllä. Säästimme luontoa ja rahaa, ja saimme paljon raitista ilmaa Mimin kanssa.

Eilen tuli jo fiilisteltyä joulua lukemalla toissapäivänä ostamaani joululehteä glögiä juoden :D Olen ajoissa liikkeellä, tänään aloitamme ystävän kanssa boulderoinnin jälkeen joululahjojen teon.

maanantai 22. lokakuuta 2012

Uudistettu urheiluviikko

Päättyneellä viikolla tuli parit uudet jutut treeneihin, teen iltaisin kotona kevyet fysiojumpat olkapäille kuminauhalla, samoja liikkeitä teen myös Areenalla ennen nousua seinille. Jännä juttu tuo kuminauhajumppa, se tosiaan lämmittää olkapäät, ja kiipeäminen tuntuu erilaista tuon jälkeen. 

Toinen uusi juttu on aamuvatsat ja/tai pidempi jumppa kotona, jos salille ei ehdi lähteä. Huomaa, että kattoreiteillä olisi hyötyä paremmista vatsoista. Kiipeily tottakait treenaa coreakin, mutta olisihan se kiva ihan esteettisistäkin syistä saada midsection kuntoon.

Nyt kun saisi johonkin väliin vielä ahdettua aerobista, niin olisin tyytyväinen. Sunnuntaina piti mennä sauvakävelemään, mutta sohva oli sitten seuran mielestä kutsuvampi.


Tänään tuli väännettyä erinomaisen raskaat kiipeilyt.

Roctopialla 5a (kakkostellen) ja 6c (kakkosteluprojekti). Kisaseinällä kakkostellen 6b+ yhdellä levolla, liidiprojektointi 6c, liidi 6b (mun the projekti) yhdellä levolla .. ja kakkostellen melkein heti perään, kaiken tämän väännön jälkeen olin niin poikki, etten päässyt edes 5c:tä puhtaasti ylös. Aivan älyttömän hyvä pössisä, superhyvää vääntöä. Yllättän keveysti nousee nykyään 6c, vaikka 6b on vielä nousematta puhtaasti, reitti toisensa jälkeen jää yhden levon päähän puhtaasta.. ehkä tää on jokin psykologinen juttu. Mentaaliblokki iski jälleen kerran omallakin projektilla, ei ollut luottoa itseään.. eikä keskikroppaan.

brunssi..

Sovimme kaveripariskunnan kanssa järjestevämme vuorokerroilla brunssin, eilen oli meidän vuoro.



Lähdin tekemään oman versioni Villipuutarhan luksusaamiaisesta. Alkudrinkkeinä oli Shirley Templet ja jälkiruokana amerikkalaisia pannukakkuja voilla ja vaaterasiirapilla.

Tarjolla oli herkkusämpylöiät, auringonkukkasämpylöitä, croissantteja, salaattia, coctailkurkkuja, kirsikkatomaatteja, muutamaan erilaista juustoa, kahta erilaista kinkkua, avocadoa, paprikaa, appelsiinia, cantalopue melonia, aurinkokuivattua tomaattia, vastapuristettua appelsinimehua ja mustikka-banaani -smoothie.

Kolmen viikon päästä sitten maistelemaan kaveripariskunnan ideoimaa brunssia.

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Huiman hauskaa

Eilen oli normaalit lauantaiaamun treenit Areenalla ystävän kanssa... tai no normaalit ja normaalit, mutta treeni. Hienosti tuli friikattua 5a:n reitillä Rocktopialla, jotenkin vaan tulee kammoksuttua sitä ajatusta, että pannuttaisi liidissä rocktopialla. Ajatus pystysuoralla pannuttamisesta ei ole enää niin paha kuin joskus aikaisemmin, mutta Roctopian muotoihin ei tee mieli iskeytyä liidissä.

Päästyäni häpeästä ja harmituksesta yli projektoin kisaseinällä 6c:n, ja 3D-seinällä pariin otteeseen yhden 6b+:n. Koskakohan sitä saisi vihdoinkin vedettyä tuollaisen puhtaasti? Just train.. ei tässä muuta.

Eilen sitten oli vihdoinkin koitti Huimala-reissu kummipojan kanssa. Miehen kanssa haimme pikkupojan kolmelta kotoansa ja suuntasimme Huimalaan. Olin asennoitunut siihen, että paikka olisi vähän .. muovinen tai .. kolkko, mutta mitä vielä. Välillä mietti, kenellä oli hauskinta, meillä miehen kanssa vai kummipojalla.

Pitkän aikaa leikimme isompien lasten puolella, kunnes mies huomasi max 5-vuotiaiden alueen.




Ensimmäistä kertaa pallomeressä.




2-vuotias kummipoika jaksoi leikkiä yllättävän hyvin ilman päiväunia. Pikkuinen simahti paluumatkalla autoon välittömästi. Ihana. Oli kauhean ihana viettää aikaa pikkuisen kanssa ihan kaikessa rauhassa. Usein kummipoikaa on nähnyt työpäivä lomassa, eikä työnteolta ole välttämättä malttanut jäädä leikkimään (kuka nyt yleensäkään oman työpäivän aikana ehtii leikkiä ?). Nyt oli jopa rentouttavaa touhuta pikkuisen kanssa.

Mieskin oli innoissaan sekä pikkuisen kanssa leikkmisestä että Huimalasta, suloista. Itsellekin tuli uni nopeasti silmään vauhdikkaan päivän jälkeen.

lauantai 20. lokakuuta 2012

iltakävelyllä linnanmäellä

Poikkeuksellinen perjantai, toinen päivä lepoa kiipeilystä. Päätin tämän historiallisen poikkeuksen kunniaksi viedä miehen elokuviin, mies valitsi uusimman Bournen, toimiva äksönpläjäys.

Päivän asusta, oman "nahkatakin" jäädessä turhan pieneksi (ainakin syyskelejä varten pukeutuessa), nappasin äidiltä kunnon nahkatakin.. farkut taasen löytyi eilen vanhempien kellarista. Kävin kirppistavaroitani läpi, ja löysin aikoinaan (lukiossa?) mun lempparifarkut, kunnon trumpetti Dieselit.


Koska elokuva loppui hyvissä ajoin, eikä saa ollut lainkaan huono, lähdimme vielä iltakävelylle Linnanmäelle.


Laitteisiin emme menneet, mutta peilit jaksoivat naurattaa.




Ei, tässä ei ole peilikuvausta enää :P


Kotona sain pitkän päivän päätteeksi nauttia aivan mahtavaa Kung Po-kanaa. Mies teki tuota eilen ison annoksen alusta alkaen. Riisiä on vähän näön vuoksi, mutta hyvin voisi syödä pelkästään kastiketta.


Niin hyvää, että jos pitäisi valita yksi ruoka mitä söisi loppuelämän jokainen päivä, niin tämä olisi se ruoka.

uusin koukutus: Netflix

torstai 18. lokakuuta 2012

Rannarilta lainattua

Rannari -blogissa oli erinomainen linkki treenivideoon, jossa tehdää juuri eilen aloittamaani kiertäjäkalvosin treeniä olkapäille.


Samoja liikkeitä mieheni teki olkapääleikkauksen jälkeen, ja hänen on edelleen kuulema suotavaa tehdä noita liikkeitä ennen ja jälkeen kiipeilyn. Pitääkin hankkia varmaan toinen kuminauha kulkemaan mukaan kiipeilyreppuun. Pienempi vaiva yrittää nyt pitää paikat kunnossa kuminauhalla, kuin sitten olla pois pelistä leikkauksen jäljiltä 6 kk.

Kaunista torstaita

Kaunis auringonnousu, kuppi mustaa kahvia ja Metaform.



Upeaa päivänjatkoa kaikille.

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

pasila vs konala

Ha, uusi kiipeilymesta "valloitettu". Tänään tuli suunnattua poikkeuksellisesti Konalan sijasta Pasilan Cavelle.

Ennakko-odotukset eivät olleet niin hyvät, mutta hyvin nopeasti onnistuin paikkaan. Jotenkin reitit tuntuivat fiksuimmilta, tuntui, että oli enemmän yritettävää. Kun halusi kiivetä vitosen reittejä ei ollut samoja kahvaotteita reitti toisensa jälkeen tai slouppereita, joissa ei pyssy hullukaan. Niin mun paikka.

Pasila tuntui pienemmältä, vähän pimeältä ja boheemilta. Me likes.

Tuli otettua suhteellisen rennosti, sillä olkapää on ollut viimeaikoina turhan liikkuvainen. Perjantaina onnistuin pelleillä renkaissa niin, että sain molemmat olkapäät muljautettua ympäri ( ei sattunut, mutta tuntui hassulta), ja nyt pariin otteeseen seinällä olen onnistunut samaan ihan otteista kiinni pitämällä. Nyt pari päivää hissukseen JA pitää lisätä kuminauhajumppa ennen ja jälkeen kiipeilyn.

Tosi hyvät kiikut kyllä, paljon yrkkiä. Muutamat toppaukset, paljon 6a-6b yrkkiä . .ja kerrankin ei joutunut ihon takia lopettaa kiikkuja.

1,5h:n kiipeilyjen jälkeen teki gutaa nauttia kotona tämän syksyn ensimmäinen mukillinen glögiä ja saada Mimiltä (ja mieheltä) pusuja.



Nyt vielä toinen mukillinen glögiä ja uusimmat jaksot HIMYM:ia ja Big Bang Theorya. Täydellistä.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikko 41 ja valtakunnallinen kiipeilyviikko

Noni, päättynyt viikko oli urheilumielessä edeltäjäänsä aktiivisempi. Viikolla 41 tuli kiipeiltyä kahdesti, ja kerran sienestettyä/vaellettua metsässä.


Boulderit meni kivasti, ei mitään maata mullistavaa, perus 5-6a toppauksia, edelleen työtä pääkopan kanssa. Zumbaa tuli kokeiltua pitkästä aikaa, tarkoituksena oli mennä crossaamaan salille, mutta ystävätär puhui mukaan tunnille. Hyvä, että zumbassa sain olla "kokeilemassa", sillä .. oikea polvi muistutti melkein jokaisella askeleella vajaavuudestaan, polvi ei kestä kiertoliikkeitä, eikä mitään vatkaus/sheikkausliikkeitä. Polvi ei ole kipeä, mutta tuntemus on erittäin epämielyttävä. Pitää varmaan mennä nurisemaan asiasta julkisella.

Köysittelyt sujui mukavasti, lauantaina jopa yllätin itseni toppaamalla (vaikkakin kakkostellen) erään aikaisemmin kesken jääneen 6a:n nousun (lila, muotoseinä kassan vieressä).

Menneellä viikolla tuli katsottua kiipeilyelokuvia oikein urakalla. Perjantaina olimme tosiaan kaveriporukalla boulderoimassa, ja tämän jälkeen suuntasimme meille viettämään kiipeilyelokuvailtaa pitatortillojen ja jäden kera.  Illan elokuva oli Vertical sailing.



Lauantaina taasen illalla oltiin 700 muun kiipeilyintoilija kanssa Helsingissä Bio Rexissä Helsinki Adventure Nightissa.


 Erityisesti kolahti, Reel Rock videoista


Oli mahtava elokuva ilta. Erityisen vaikutuksen teki elokuva Autana, harmi etten löytänyt nopsaa siitä traileria.

Nyt halu kiipeillä on entistä kovempi. Pitäisi mietti vain jotenkin fiksummin urheilut, miettiä miten treenaa kiipeilyä, pitäisi oikeasti ottaa muutama viikko, jolloin tulisi vain boulderoitua, muutama viikkoa, peruskuntoa, muutama viikkoa voimakestävyyttä .. ja mitä muuta onkaan JA tähän lisäksi vielä treenata aerobista kuntoa. Mitenköhän sitä saisi kaiken tämän synkkaan?

Päättyneellä viikolla piti olla enemmän aerobista, eilen piti suunnata kummipojan 2v synttärien jälkeen vielä salille, mutta laiskuus iski, ja sen sijaan tein "vain" treeniä kotona (hyvä treeni, tuntuu kropassa).

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

mimin syystervehdys


Vaikka kelit ovat välillä kurjan märät, voi onneksi nauttia kauniista ruskasta ja temmeltää lehtien seassa.

maanantai 8. lokakuuta 2012

oho, ostin housut

.. taas karttui kiipeilypöksy kokoelma. Olen huomannut, että jotta joka päivä ei tarvitse olla pyörittämässä pesukonetta, on parempi omistaa muutamat kiipeilyhousut. Areenan shopista tarttui mukaan taas Blackikset, sama malli kuin edellisellä kerralla, väri ja koko vaihtui.


L-koon Bläckiset onnistui venähtämään sen verran, että uskalsin ostaa M:t. Pitää vain jumpata näillä himassa ennen kuin kehtaa julkisella paikalla näissä astella. Puolen tunnin käytön jälkeen pöksyt ovat jo huomattavasti löysemmät, eikä taskut enää paista läpi niin pahasti. Varmaan yksi pesu, niin nää on täydelliset.

Aina vähän säätämistä, kun ostaa uusia vaatteita. Juoksutrikoissa on uskaltanut ostaa aina sen S-koon, kun ne kuitenkin venyy niin paljon, mutta kiipeilypöksyissä ei oo oikein osannut ostaa.

Kuva paljastaa, että tänään on ollut sormien teippaus tarpeen. Kävin aivopesemässä ystävää ja tämän pikkuveljen kiipeilyyn, varmistelin heitä Areenalla, innostuttiin vähän boulderoimaankin. Kahvaralleja ei oikein viitsinyt lähteä, iho ei ole parhaassa kunnossa, olen hieman laiminlyönyt sitä. Kivaa kiipeilyä silti. Täytyy vain toivoa, etten pelästyttänyt ensikertalaista turhalla kiipeilyterminologilalla :D Innostun vain ihan liikaa, kun edes aavistan jokun jaksavan kuunnella kiipeilystä :D

salainen pahe

Dietillä tai ei .. viimeisen kuukauden aikana minulle on kehittynyt ns paha tapa


Työaamut lähtevät mukavasti käyntiin isolla kupillisella maitokahvia ja yhdellä (huom! oikeasti yhdellä) dominolla. Dippaan puolet dominosta hetkeksi kahviin ja maiskuttelen pehmentyneen keksin, toisen puolen keksistä nautin rouskuvana.

Mitä salaisia paheita muilla on?

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tyttöjen viikonloppu mökillä

Perjantaina suuntasimme ystävän kanssa mökillemme viettämään tyttöjen viikonloppua. Perjantaina testattiin Viivi-siideri, Wagner-olut ja katsottiin teinihömppää, erinomaista.


Lauantaina nukuttiin hyvin, aamiaisen jälkeen suuntasimme rantaan ja metsään tarkistamaan marja ja sienisatoa.  Kierrettyämme koko pienen "vuoren" löysimme mahtavat sieniapajat aivan saunamme vierestä.




Mimi pääsi meidän mukaamme sienestämään, oli muuten ensimmäinen kerta kun olin sienessä. Pikkuinen seurasi meitä jatkuvasti kiltisti, ei lähtenyt minnekään ja aina käskystä palasi viereen. "Saunaa" lämmittäessä valvova silmäni hieman herpaantui.. ja tulos oli tämä:


Saunamme. Saunasta oli siis purettu välikatto ja lauteet, joten lämmitimme saunan padassa vedet ja  peseydyimme vilpoisessa illassa öljylampun valossa. Aika spookya. Mimikin tuli pestyä..  raukka joutui odottamaan pihalla sateessa pari tuntia veden lämpenemistä, koira oli vain niin likainen ja märkä, ettei sitä voinut ottaa tupaan sisälle.


Tiskaushommat takana vaniljavaahtoa vatkaamassa. Iltaruoaksi ystävä paistoi lätyt, minä olin päivällä taasen vastannut lime-feta-lohen valmistamisesta. Minttukaakao lämmitti mukavasti illalla vilpoisen pesun jälkeen.


Hyvät sienisaalit. Tuo määrä sieniä tuli kerätty jo ihan vain matkalla äitini neuvomille sieniapajille, sää ja kurniva nälkä estivät meitä keräämästä enemmän.


Kotona putsasin ja laitoin sienet kuivumaan. Voin sitten joku viikonloppu tehdä miehelle sienirisottoa. Huom ruusut, mies oli käynyt ostamassa, minullekin oli ehtinyt tulla häntä ikävä.


Oli ihana reissu, onnistunut, hyvää seuraa, ruokaa, vähän leffoja, paljon nukkumista, ei ollut kiire tehdä mitään ja tuli luettua paljon. Mieheltäni saama Nälkäpelin kolmas osa Matkijänärhi tuli aloitettua, ja jo puolet on luettuna.

Mies oli puolestaan viettänyt poissaollessani poikainiltaa pokerin merkeissä.

torstai 4. lokakuuta 2012

pakkotaukoa

Taisi olla viimeviikko ja vielä maanantai riuhtomiset ( 2 x 7a:n moovit ylös kakkostellen, lue paljon lepoa) vähän liikaa omalla kropalle. Kiipeillessä ei sattunut, mutta levätessä olkapäätä "vihloi" ja vähän särki.

Eilen olkapäähän ei särkenyt, joten uskaltauduin seinälle. Kevyet kiikut, 2 sx 5b, 2 x 5c ja kerran SE 6b. 6b meni yllättävän rennosti, mutta kuin vanhasta tottumuksesta tulin käyteen :D Ikinä reitti noussut noin kevyesti tuohon pisteeseen, ja siitä minimaalisen levon jälkeen loppukin nousi kevyesti.

Toivotaan, että loppuviikon kiipeilemättömyys vaikuttaa positiivisesti olkapäähän ja käsivarren lihasten kipuihin, jotta ensiviikolla pystyy kiivetä normaalisti. Eilisen jälkeen sattui vähän, mutta ei mitenkään liikaa.. eikä forkut olleet täysin palautuneet vielä, ensimmäinen nousu eilen enteili sitä, etteikö mikään reitti nousisi (mutta onneksi olin väärässä).

Loppuviikkon kiikkutauoille on iloinen syy, lähden ystävän kanssa viikonlopuksi mökillemme.


Asiasta kukkalaatikkoon, tuli testattua pari päivää sitten äidin MBT kenkiä. Olen suhtautunut aina erittäin skeptisesti noihin, mutta kerran kokeiltuani olin myyty. Sopii samaan kategoriaan kuin sauvakävelysauvat, aika mummot, mutta toimii.

Asento tuntui paremmalta, ryhdikkäämmältä, erityisen hyvältä tuntui alaselässä tuo kävely.

MB-kengistä

MBT on maailman ainutlaatuisin jalkine. Se on luotu erityisesti aktivoimaan kehoasi sekä seistessä että kävellessä. Vuonna 1996 havaittiin, että luonnollisen epävakaan alustan luomat hyödyt voidaan saavuttaa tutkimuksien pohjalta muotoillun jalkinemallin avulla.

MBT jalkine on luotu kehoasi ja sinun hyvinvointiasi varten. Sen tarkoitus on auttaa sinua liikkumaan enemmän ja miellyttävämmin. MBT jalkineen patentoitu pohjarakenne tuottavat liikkumiseen luonnollisen epätasapainon tunteen, johon elimistö reagoi välittömästi säilyttääkseen tasapainon. Tämä kehon automaattinen ”korjaus” lisää liikettä ja haastetta jokapäiväiseen elämään ja voi auttaa parantamaan ryhtiä sekä tasapainoa lisääntyneen lihasaktivaation kautta.

Melkein voisi harkita noiden hankkimista, kävely ole ikinä tuntunut noin hyvältä.

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

To Rome With Love

Eilen oli ihana tyttöjenilta, leffa, ruokaa ja hyvää seuraa. Hyvä että ystävä oli skarppina leffan suhteen, mä olisin vienyt meidät katsomaan Polttarittaret -elokuvaa, ellei ystävä olisi osannut ehdottaa Woody Allenin uusinta.


Tykästyin niin paljon Midnight in Paris -elokuvaan, että olin lähes innoissani tästä elokuvasta, vaikken siitä ollut mitään kuullutkaan.  Elokuva oli ihana feel good -pätkä, jotenkin ihanan naivin vanhanaikainen ha-ha-hauska elokuva. Elokuva tuntui myös jotenkin .. jatkumolta Pariisielokuvaan, kaupunkikuvaus oli samanlaista, herkuteltiin kauniilla kaupungilla, ja tutustutettiin katsoja Roomaan. Tuntuu vain, että olisin nähnyt Woody Allenin esittävän samaa hahmoa jossain aikaisemmassakin elokuvassa...

maanantai 1. lokakuuta 2012

viikko 39

Ei järin monipuolinen urheiluviikko, mutta ei se haittaa. Tämä viikko tulee sitten olemaan erilainen, tulee levättyäkin enemmän. Hyvä niin, lauantaisten kiipeilyjen jälkeen käsivarret huusivat Mobilattia.

Heiaheia tiesi muuten kertoa, että tänä vuonna olen käynyt köysikiipeilemässä jo 92 kertaa  + 13 kertaa olen boulderoinut (ed vuosi kaikenkaikkiaan 60 kertaa), aika paljon tullut vietetty aikaa valjaissa ja köydessä :D. Hyvä määrä ottaen huomioon nuo muutamat loukkaantumiskerrat.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0