sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

miniK:ta odotellessa

Laskettu aika lähestyy. Jostain on yllättäen löytynyt entista enemmän aikaa touhuta pojan kanssa, vaikka tuntuu että kotona on niin miljoona asiaa vielä kesken, niin silti pojan kanssa vietetty aika on ollut kasvussa. Tuntuu, etten vain saa tarpeekseni siitä, että voin ihmetellä jatkuvasti kehittyvää pikkumiestäni. 


Jäsen K tuntuu olevan mun maailma, miten ihmeessä toinen lapsi voisi olla myös "rakkain"? Varmasti nämä ovat täysin luonnollisia asioita miettiä, ja epäilemättä jokainen äiti pohtii samoja asioita mielessään.

Olihan minun vaikea myös kuvitella millään tasolla sitä, miten silmittömästi esikoiseenkin rakastuin sillä hetkellä, kun sain hänet ensimmäisen kerran itselleni. Luonto hoitanee tämänkin hienosti.

Tänään on jälleen kerran ollut kerrassaan upea päivä pojan kanssa, miten tuo pikkutyyppi osaakin olla niin aurinkoisen energinen ja 98% ajasta niin upealle tuulella?

2 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Heippa! Sain kikkailtua itseni tänään vanhoihin blogeihini ja siellähän vierähti tovi vanhoja postauksia ja kommentteja lueskellessa.😀 ja sieltä etsin sinutkin sitten käsiini.

Onnittelut raskaudesta ja pikkuisesta siellä kotona. ❤ ihania asioita olet elämääsi saanut tässä vuosien varrella.

Oikein ihanaa odotusta ja aurinkoista kesää!

-didi- kirjoitti...

Tervetuloa sitten pitkästä aikaa :) Kiitokset. Kauaa tässä tuskin onneksi tarvitsee enää tuskin odottaa. Ihanaa kesää itsellesikin <3

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0