lauantai 8. joulukuuta 2012

Didi testaa: Fast Pudding

Silmät kiiluen etsin tänään kaupoilta Fastin vanukasta, Jumbon Cityamarketista en tätä löytänyt, Prismasta sitten löytyi tämä kauan himoitsemani uutuus.

Mies osti kaupasta pari patukkaa Daimia, minä lohduttauduin sillä, että minulla on vanukasta mahdolliseen makeanhimoon, ja se on myös hyvä proteiinipitoinen välipala.

Tein vanukkaan ohjeen mukaan, 1,5dl maitoa ja 1 dl jauhetta, vatkaus ja jääkaappiin vetäytymään.


Vanukkaan koostumus oli aika maitovaahtoinen, ja väri oli kaukana kuvan pakkauksesta.


Koostumus ja maku täsmäsivät, vanukas maistui lähinnä vatkatulta ja tönköltä maidolta. Jos oikein etsiskeli, saattoi tuolta löytää häivähdyksen jotain karamellimaista, mutta ei tuolla makeanhimoa pystynyt taltuttamaan. Vain jos maitorahka alkaa tökkiä, niin siinä tilanteessa tuon pussin voi syödä loppuun. 700g vanukasjauhetta maksoi muistaakseni 27€. En lähtisi suosittelemaan tätä tuotetta.

Toivottavasti suklainen vanukas olisi pienempi pettymys, odotukset eivät ole ainakaan korkealla. Mannisen suklainen pudding pieksee ainakin tämän Fastin mömmön sata nolla.

4 kommenttia:

~Hanna~ kirjoitti...

Tiedätkö, mulla on ihan samanlainen kokemus tuosta. Kamalalla innolla etsin sitä joka paikasta ja kun vihdoin löysin, oli pettymys suuri - ainakin caramel jota maistoin.

-didi- kirjoitti...

Kokeilen juuri suklaata.. jos lyhenne vmp kertoo mitään...

Timangy kirjoitti...

Heips, kantsii tehdä tuo vanukas Pakkis-Miken ohjeilla, eli lisätä liivatetta sekaan ja antaa olla jääkaapissa n. tunti. Ei enempä.. Ihan kuin Jacky-makupalaa :)

-didi- kirjoitti...

Joo, kyllä on tullut mm ehdotus sekoittaa sokeroimatonta kaakaojauhettakin tuohon mukaan.. ja kyllähän tuunaamalla saa vaikka millaisen tuosta :) Mutta jos tuon vanukkaan jättää ihan ilman liivatettakin yli tunniksi, niin se on vaan yksi iso klöntti, ainakin suklaajauheella ja minimimaidolla.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0