sunnuntai 9. joulukuuta 2012

supersunnuntai

Mahtikiikut takana, kolme tuntia kiipeilyä takana. Kiipeily on vaan niin koukuttavaa. Tässä äsken huomasin jo ajattelevani, että vielä 24h .. että pääsen taasen seinille :P

Areenalla on taas tullut hyvin uusia reittejä, ja niitä tulee kiivettyä sitä mukaa, mitä niitä nousee. Kisaseinälle oli ilmestynyt uusi sininen 5c, joka tuli vedettyä flashina. Tuossa oli taasen sellainen itsensävoittamisfiilis. En ollut ko kohdassa koskaan aikaisemmin onsightannut/flashannut reittiä, koska kulmanylitys on tuntunut pelottavalta.. nyt kohta meni erinomaisesti. Vähän jännitti, mutta piti vain sanoa itselleen, että hyvin se menee.

3D:llä testasin myös uuden reitin, vihreä 5c. Kiivetty on, ei tarvitse mennä uudelleen. Jotenkin tuo ei ollut mun reitti.

Kisaseinän sinisellä 7a:lla tuli mentyä entistä pidemmälle. Nyt on enää yksi kulmanylitys edessä. Reitti ei tunnut kauhean vaikelta vielä, mutta ehkä se vaikein osuus koittaa sitten viimeisellä suoralla.

Tähän väliin uusi biisikoukutukseni... Britney takia tämä :)


Otin viimeviikolla härkää sarvista, ja aloin hoitaa lääkärissä alaselkä/lantio ongelmiani, samalla mainitsin lääkärille nukkumisongelmista, polvikivuista ja olkapääsäryistä. Kerrankin sain todella hyvää palvelua julkisella. Mukava nuori mieslääkäri tuntui ottavan mun vaivat tosissaan, kaikessa rauhassa käytiin kaikki mun jutut läpi.

Tämän hetkisten tietojen valossa.. en oo hajottanut selkääni/lantiotani enkä olkapäätä. Ongelmat johtuvat yliliikkuvuudesta. Pitää treenata tiettyjä lihaksia, niin lantiosärkyjen pitäisi alkaa hellittää. Olkapääsärkyihin määrättiin kuminauhajumppaa jatkuvaksi. Nukkumisesta, nyt kokeilussa lääkitys. On aika uusi ihminen olo, kun pitkästä aikaa saa nukuttua syvät ja yhtämittaiset unet.

Kauhean kiva, kun tietää mistä vaivat johtuu.. ja mitä voi tehdä asioille. Eihän vaivat heti jumppaamalla pois lähde, mutta .. on hyvä tietää, ettei ole mitään oikeasti rikki.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Oot mun idoli, Didi! :)
Niin rohkeasti uusille reiteille ja suurin osa menee heittämällä ylös. :)

Aivan mahtavaa, ettei mitään ole rikki. Treeniä, treeniä! Kiipeily on varmasti todella hyvää tukevaa jumppaa tuollaiselle. Mulla taas on toi aliliikkuvuusongelma, eli jäykkyys suurin este. :)

-didi- kirjoitti...

Oi <3 Kauhean ihanasti sanottu. Tää uusi rohkeus on tullut kisojen jälkeen..

Liikuntapa juuri auttaa näihin vaivoihin. Enpä tiedä sitten kumpi on pahempi, ali- vai yliliikkuvuus.

Suvi kirjoitti...

Mulla alaselkä ärtsyilee tasaisesti, nikamassa on vähän vammaa, mutta varsinaista nikamasiirtymää ei vielä ole. Kurjaa, kun on kolotuksia ja särkyjä.. Vanhuus ei tule yksin :D

Kiva, että saat treenaamalla apuja tuohon :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0