sunnuntai 16. helmikuuta 2014

normaali

Punttistreeni tuli eilen tarpeeseen, tuli sellainen normaali olo, kivut ja kaikki katosi kun pääsin äheltämään salille.

Pääsin jo tällä viikolla kiipeilemään, torstaina kävin boulderoimassa vähän, perjantaina menimme aviomiehen kanssa Salmisaareen. Stressi ja huoli omasta kropasta ja voinnista oli imenyt kaiken energian minusta, kevyt köysittely kuitenkin piristi mieltä.

kuva: Nora, kiitos *sydän*
Ystävänpäiväherkuttelut oli kans ihan jees :) Muchos nachos itse tehdyllä salsalla ja guacamolella.


Saksaa: 2 purkkia kirsikkatomaatteja, 1 punasipuli, 1/4 mangoa, 1 punainen chili, 2 valkosipulinkynttä, ½ limen mehu, suolaa, pippuria .. kaikki sen verta kokoiseksi silmuksi mikä itsestä hyvältä tuntuu.


Guacamole: 1 avokado, ½ limen mehu, 1/4 punaisesta chilistä, suolaa, pippuria


Eilen kuuntelin kroppaa eilistä paremmin, nousu ylös sängystä vasta puoliltapäivin, söin kevyen aamupalan ja lähdin salille.

Salitreenistä tuli oikein kiva omasta mielestä

7 min alkulämpö

alatalja rusettiote 3 x 10 50kg
ylätalja leven myötäote 3 x 10 50kg
hauiskääntö mutkatangolla 3 x 12 30kg
pystysoutu kp, vuorokäsin 3 x 10 á 9kg
"viparit selälle", selkä 90asteen kulma 3 x 12 á 5kg
yhden jalat kyykyt vuorotellen trx:llä, 3 x 30
trx crunchit 3 x 12
reiden ojentajat 3 x 12 25kg
kierto lankussa 3 x max


Vähän parempi kuva noista uusista pöksyista. Olin katsellut näitä Black Milkin trikoita jo pidemmän aikaa. Maarit blogattua omistaan sain rohkeuttaa ostaa nämä ihanan kauheat legginssit itselleni.


Tänäänkin menot menivät ihan sen mukaan, että mikä itse parhaalta tuntui. En tiedä milloin olisin viimeksi nukkunut yhtämittaiset yöunet saatika 9h. Tuntuu pahalta olla pystymättä sopimaan mitään menoja, mutta just nyt tilanne on niin ailahteleva, etten uskalla sopia mitään 100%.

Olin miettinyt tällä aamulla alun perin itsevarmistavia, mutta viimemetreillä tarjoutui juuri sopivaan aikaan kiipeilyseuraa.

Tänään oli jo kuin uusi nainen seinillä, liidasin, 6a meni hieman tärisevin käsin (pelotti omien voimien kestävyys), 5c:n liidasin .. ehkä itsellä kaunein nousu ikinä (sain inspiraation kiipeilyyn aviomiehen jutuista eilen), kakkostelin 6b:n puhtaasti ja kävin hipelöimässä uuden 7b:n otteita. Näiden lisäksi tuli ylisteltyä helppoja JA kokeilin kiivetä itsevarmistavia painoliivien kera. Akin kanssa oli hauska kiivetä, hän tekee kiipeilystä tiedettä: testasimme lisätyn painon vaikutusta roikkumiskestävyyteen tai jotain (tein vaan kuin näytettiin edellä).

Oli ihan järkyttävää tuntea se ero, miltä liikkuminen tuntui 10kg painavampana. Minähän painoin siis muutamia vuosia sitten huomattavasti enemmän.. 80kg, en tiedä kilolleen mitä painan nyt, mutta jotain 10-12kg varmaan noista painavimmista ajoistani.

Ihan muuten vain, en voisi olla valinnut itselleni parempaa miestä. Miten joku osaa rakastaa minua noin paljon?


Sitten vielä vähän lisää kokkailua. Tämä oli jo niin naurettavan helppo, etten tiedä, voiko edes puhua kokkailusta.

Nykyään katselen kaupoissa välipalapatukoita vähän uusin silmin, niiden pitää olla ilman lisättyä sokeria, ei saa olla laktoosia eikä gluteenia. Ei jää paljoa mistä valita. Bongasin jokin aikaa sitten patukan, joka täytti kriteerini. Joo-o, sisälti vain cashewpähköinöitä ja taateleita, noita osaan nyt tehdä itsekin.

200g taateleita putsattuna siemenistä ja 100g cashewpähkinöitä (voisi kokeilla enemmän 50-50 suhteella ensikerralla). Onhan noi tahmasia, mutta hyvin ajaa paikkansa välipalapatukkana /nopeana snacksina.

Itsensä tuntee normaaliksi silloinkin, kun pystyy ja jaksaa touhustella kotona vähän jotain ylimääräistä, kuten kokkailla ja bloggailla.

2 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Mä oon kans tehnyt tämäntyyppisiä patukoita parilla eri maulla, löytyy täältä: http://isompihymy.blogspot.fi/2013/12/luukku-23-itsetehdyt-supersnackit.html

Nuo on kyllä superhelppoja tehdä, ja toimii hyvin niin makeannälkään kuin pikavälipalantarpeeseenkin! :)

-didi- kirjoitti...

Ai niin muuten olitkin, totta.. olinhan mä tuon postauksen lukenut :)

Pitäis vain miettiä, että miten noi pakkailis sit, aika tahmaista kamaa.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0