maanantai 7. huhtikuuta 2014

koska on mun syndet

Täytin viimeviikolla vuosia. Syntymäpäivänä aviomies toi kukkia ja lähti kanssani kuntosalille. Täydellistä.

 
Perjantaina minut vietiin keskustaan shoppailemaan, syömään, drinkeille ja kuuntelemaan jazzia Storyvilleen. Aviomieheni on mahtavin.

ei mitään fancypancya safkaa, raneja teki mieli @Grande Grill
juon aina mojitoni sokerittomana, ihanan kirpakkaa @ sling in
Storyville oli juuri niin upea paikka, kuin mitä olin aina kuvitellut. 18-vuotissyntymäpäivästäni lähtien olen halunnut viettää syntymäpäivääni tuolla, ja vihdoinkin se tapahtui. Nyt ei varmasti malta odottaa toista yhtä pitkää aikaa päästäkseen uudestaan tuonne.
Sain lahjaksi järjestelmäkameran, Olumpus e-pl5:nm, jos nyt vaikka blogin kuvien laatu vähän paranisi.
Enpä olisi osannut koskaan kuvitella kuulevani mieheni suusta, että shoppailen nykyään yllättävän vähän vaatteita. Yleensä tulee shoppailtua vain treenivaatteita. Spirit Storen outletista löytyi ryöstöhintaan uudet nilkkurit, VeroModasta huivi ja Objectista (oli avajaiset & avajaistarjoukset = täydellistä) bleiseri, toppia, neuletakkia ja hametta.
Vaikka tulikin juhlittua (nautittua vähän viiniä, mojito ja vähän viskiä) pystyin seuraavana päivänä suuntaamaan salille ongelmitta.
Viikonlopun teema oli hiilaritankkaus, lauantaina herkuttelimme nachoilla ja sunnuntaina söimme mahtavan brunssin ja illalla vielä tankkasimme ristikkoperunoita. Varmasti riittää energiaa nyt alkaneen viikon treeneihin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0