lauantai 12. huhtikuuta 2014

Loma loma loma

Loma alkoi eilen, mitäs nyt tehdään? Outoa olla lomalla ilman mitään sen kummempia suunnitelmia. Alkuperäinen pääni oli lähteä boulderoimaan porukalla, mutta se tosiaan nyt jäi. Toivotaan kuivempaa kelejä niin voisi lähteä korkkaan köydellä kesäkauden auki.

Töissä oli aikamoista haipakkaa koko viikko, sellaista se on aina ennen lomiani, työt pitää tehdä pois alta, jotta voi hyvin mielin lomailla.

Ihan kivaa oikeastaan olla vailla sen kummempia suunnitelmia (vaikka tällainen on vähän oma mukavuusalueen ulkopuolella, tykkään aina suunnitella kaiken etukäteen) . Yksi mitä olen pitkän aikaa halunnut tehdä, on kaikkien kaappien ja laatikoiden läpikäyminen.  Olen luonteeltani aikamoinen hamsteri, kaikki pitää säilyttää tunnearvon tai "jos tätä joskus tarvitsisi" takia. Ajan aviomiehen ihan hulluuden partaalle tällä ominaisuudellani.

Taitaa viikonloppu mennä kevyesti kiipeillessä ja tankkaillessa.

1 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Ai niin! Mahtavaa, mä en muistanut ollenkaan ja sä et maininnut tänään mitään. :)

Kuule, mulla olis sulle kyllä tekemistä omien kaappien jälkeen. Samalla voisit katsoa, jos löytyis jotain mitä haluisit siirtää omaan kaappiin, ikään kuin palkaksi... ;)

You how to find me, jos aika tulee pitkäksi! <3

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0