torstai 25. syyskuuta 2014

lohta fetalla ja limellä

Laitoin eilen Instaan kuvan illan ateriasta, johon sain pyynnön laittaa reseptiä blogiin.

Tämän yksinkertaisempaa ei ruoanlaittoi oikein voi olla

Eilen annos valmistui:

  • kookosöljyä paistamiseen
  • 580g Pirkan kirjolohta
  • -½ pakettia Apetina fetaa
  • 1 lime

Poista kalasta nahka ja leikkaa se kuutioiksi. Lämmitä öljy pannulla ja paista kalapaloja kunnes ovat kypsiä.  Murenna kypsien lohipalojen sekaan puoli pakettia (100g) fetaa  ja purista limen mehut.

Anna juuston sulaa hetken verran sekä turhan nesteen höyrystyä pannulta.

Tarjoile salaatin kera.

Reseptistä on kiittäminen äitiäni *sydän*

2 kommenttia:

iive kirjoitti...

Kiitos reseptistä!
Näyttää ja kuulostaa hyvälle <3 Ainainen uunilohi alkaa kyllästyttää, joten tässähän on vähän sitä twistiä lohen makuun. Feta sopiikin tosi hyvin lohen kanssa. Tein itse vasta lohikiusausta ja laitoin sinne paljon fetaa kun ei ollut mitään kermaa tms. laittaa. Oli ehkä parasta lohilaatikkoa mitä oon syönyt!

-didi- kirjoitti...

Tuon voi tehdä uunissakin niin, että tekee viillot loheen ja puristelee limen päälle :)

Eipä kestä :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0