tiistai 5. toukokuuta 2015

18 2015

Viimeviikolla raskaus alkoi tuntua erittäin voimakkaasti. 


ma: uintia 1,6km
ti: lepo
ke: salitreeni, alunperin piti suunnata illalla sisäpyöräilytunnille, mutta iltatreeni vaihtui aamusaliksi kun halusin ehdottomasti ehtiä näkemään ystäväpariskuntaa kaikessa rauhassa niin kauan kuin olen vielä yhdessä kasassa
to: lepo
pe: lepo (kovasti olin menossa köysittelemään kallioille ystävien kanssa, nyt ei loppunut kunton kesken. En uskaltanut nousta tämän masun kanssa Solvallan positiivisia reittejä, liikaa kulmia mihin olisi voinut vatsan lyödä ja useassa kohtaa reittejä katsoin olevan niin isoja mooveja edessä, ettei vatsan olisi tykännyt niin venyttävistä liikkeistä)
la: jalkatreeni
su: käsi- ja rinta ja 500 m aamupulikointi

Viimeisen viikon aikana tosiaan on alkanut huomata erittäin rajua väsymystä niin kotona kuin salillakin. Salitreeni ei enää houkuta niin paljoa, usein salille saapuminen on saanut viimeistään treeni-innon syttymään, mutta nyt tuntuu koko treenin ajan vain odottavan sitä, että treeni olisi ohi. Painoja on joutunut tiputtamaan, sarjoissa toistot ovat tippuneet ja liikkeiden määrää on joutunut vähentämään. Varmaan ihan normaalia kun viimeistä raskauskuukautta viedään :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0