perjantai 15. huhtikuuta 2016

grilli kuumaksi

Nyt puuttuu enää lämpimät illat ja grilliseura, terassilla kelpaa nyt oleilla. 


Ikeasta tarttui sitten lopulta mukaan tuo Falster-kokonaisuus, mutta tuolien sijasta on nojatuolit (lue käsinojat lisänä). Alunperin olimme hankkimassa harmaan kokonaisuuden, mutta sitten tuo mustanruskea vaikuttikin meidän mielestämme paremmalta.

Mies kävi keskiviikkona pyynnöstäni hakemassa varuste.netistä tuon riipputuolin. Samanlaisen hankimme joskus sisarusteni kanssa äidillemme, joten tiesin tuon hyväksi. Keskiviikkona olikin ihanan lämmin keli, joten tuli testattua miten riipputuolissa onnistuu imetys, samalla poika nukahti siinä suloisesti rinnalle.

Malttamaton luonne kun olen, niin palan halusta saada terassin kerrasta kuntoon, kuten myös pihan, onneksi pieni järjen ääni on kasvanut vähän isommaksi ja ymmärrän, ettei tässä ole mikään kiire. Se on ihan ok, ettei kaikki oli täydellistä ensimmäisenä vuotena, tänä vuonna harjoitellaan pihan kanssa, katsellaan mitä kaikkea täällä on jo valmiina, ensivuonna voisi sitten istutella kaikkea hyödyllistä tuonne pihalle.

Mikään tosin ei estä lähtemästä viikon päästä Lahteen pihapiiri-messuille. Kamera mukaan ja typeriä kysymyksiä tekemään. Juuri sopivasti ensiviikkoon osuukin minun ja miehen yhteinen lomaviikko.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0