keskiviikko 30. joulukuuta 2009

yhteenveto

SIISTIÄ! siis meillä täällä kotona.

Ihan mieletöntä,täällä ei ole ollut AIKOIHIN näin siistiä. Olen roudannut laatikkotolkulla tavaraa vanhusten luokse, järjestellyt hyllyjä, ottanut turhia koristeita pois. Asunto näyttää niin ihanalta ja täysin riittävän kokoiselta meidän pienelle perheelle. Miten mä ikinä raaskin luopua tästä? Kuvia tulee sitten kun asunto on myyty.

Uudenvuoden vietto on vielä hieman auki. Alunperin mietittiin uuden vuoden viettämistä kaverin vanhempien luona, mutta asiaa tarkemmin ajateltuna tuli paska äiti -olo, kun edes harkitsin pienen jättämistä joidenkin vieraiden hoiviin mahdollisesti pelottavana yönä. Mimi ei kyllä tunnu useinkaan pelkäävän mitään, vaan on hurjan rohkea pikkuinen, mutta ei sitä siltikään voi tietää.

Omissa suunnitelmissa on mennä semi hyvissä ajoin vanhempien luokse saunomaan ja syömään. Sitten kotiin. Avokin päättämättömyyden takia meidän suunnitelmat ovat täysin avoinna. Hieman ärsyttää, ettei häneltä voi saada mitään kunnon vastausta siitä mitä meinaa tehdä jne, koska.. minulle kuitenkin jää mahdollisten vieraiden (kaveripariskunta mahd) kestittäminen. Harmittaa kyllä mennä yksin vanhempien luokse. Minulle on kauhean vaikea mennä perhetapahtumiin yksin, en jotenkin vain viitsi sanoa kaikille uteleville sukulaisille, että avokki ei vain halunnut tulla, että jokin muu oli tärkeämpää. En tiedä miksi.

No mutta.. uusi vuosi kuohuviiniä juoden .. ja ajattelin aurajuustohedelmäsalaatin... hieman pähkinöitä .. ja jotain.. eiköhän sillä saada uusi vuosi toivotettua tervetulleeksi.

Yhteenveto kuluneesta vuodesta
- saimme Mimin
- ihana loma Hampurissa
- silmäleikkaus
- ostimme yhteisen asunnon avokin kanssa
- sain kelan kuntoutustuen terapiaan
- paljon ihania muistoja
- paljon rakkautta, haleja ja pusuja

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0