lauantai 3. huhtikuuta 2010

komento takaisin

Pitkä harkinnan jälkeen päätimme avokin kanssa kuitenkin valita keittiöpöydäksemme Janne180 mallin. Tero pöytä olisi leveytensä puolesta täydellinen, mutta sitten se kymmenen senttiä lisää pituuteen on sittenkin liikaa. Voi huokaus. No mutta, kyllä tuo 90 cm leveäkin on oikein hyvä :)



Tässä olen yrittänyt kartottaa eri liikkeiden valikoimia liittyen. Tähän mennessä olen tutkinut seuraavien yritysten sivut:
- Asko
- Isku
- Jyski
- Masku
- Suomisoffa
- Sotka
- Kodin 1 Anttila
- Boknäs
- Indiq living
- Ikea
- Koti-idea
- Lundia

Lundialtahan löytyisi vaikka miten ihania, aivan juuri sellaisia meidän haluamiamme huonekaluja, mutta hinnat ovat turhan korkeat. Sitten mm sotkassa ja jyskissä erilaiset kokonaisuudet ovat liian heppoisen/halvan näköisiä. Emme myöskään haluaisi sellasita olohuonetta mikä on revittynä suoraan minkään katalogin sivuilta. Iskussa oli myös kivoja, mutta silloin niissäkin tulee tuo hinta vastaan.

Emme halua mitään hirveän modernia tai turhan supertrendikkään näköistä, mielummin jotain iätöntä. Ei mitään vetimettömiä muovisia tai kiiltäviä pintoja. Ollaan heittäydytty hieman hankalaksi.

Anttilan sarjan suhteen tulimme siihen tulokseen, että vitriini ja kirjahylly ovat vain auttamattoman liian matalat. Ainoastaan Ikean kokonaisuudessa vitriini on tarpeeksi korkea. Korkeilla huonekaluillla luo myös mielikuvan korkeammasta huoneesta.

Näyttäisi siltä, että kallistumme kaikesta huolimatta Ikean Liatorp -kokonaisuuteen. Täytyy käydä katsomassa sarjaa paikan päällä.

Askon sivuilla oli jo kuvia SEES-tuoteperheestä.. oikein kivoja, mutta ne ovat taasen tummia, ehkä turhan matalia ja ja ja .. no ei läheskään yhtä edullisia kuin Ikean kalleimmat.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0