sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

super sweet b-day



Päivän asu eilen ennen synttärisaunaa
legginssit - H&M
tunika - Only
huivi - Pieces



Tälleen lähdettiin sitten ulos
legginssit - gina
mekko - Vero moda
bolero - H&M
huivi - H&M
kengät - Spirit
(ei kuvassa: takki - Vila)



Tarkoituksena oli lähteä kiertelemään erilaisia baareja, käydä mm lempparibaareissa ja jossain uusissakin paikoissa. Avokin alkuperäinen suunnitelma oli viedä minut mm Torniin ja Salutorgetiin, mutta pääsisäisen takia nämä paikat olivat valitettavasti kiinni. Onneksi Helsinki on täynnä baareja, joten löysimme itsemme kaikenkaikkiaan seitsemästä eri paikasta :D



Yksi illan baareista oli tosin tapasravintola Bar Celona. Meillä kävi tuuri, alunperin ko paikan ei ollut tarkoitus edes olla eilen auki, ja eilen vielä sitten meinasivat sulkea tavallista aikaisemmin. Ehdittiin hyvin, syötiin erinomaisia tapaksia ja saatiin vielä nameja oliiveita kaupanpäällisiksi.

Ihanan suomalaisen panimobaarin lisäksi olimme toisessakin uudessa paikassa, Prkl:ssä. Olihan se paikka :P Illan "kruunasi" pikainen visiitti The - Tigerissa. Eipä se hirveästi Luxista eronnut. Asiakaskunnan ei vain muista olleen noin ei natiivipainotteista, tuli mieleen lähinnä Baarikärpänen. Ah, niitä aikoja kun Tiger oli vielä Yrjönkadulla :)

Oli kyllä kivaa avokin kanssa kahdestaan. Sain hänet tanssimaankin baarissa :) Jei <3 Tanssiminen ilman korkokenkiä tuntui taasen hankalalta. Tottunut ketkuttelemaan koroilla.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0