torstai 1. huhtikuuta 2010

Maanantaina terapiassa taisin kehaista kuinka olen oppinut olemaan vaikuttumatta äitinä tavoista ilmaista asioita, ne ovat usein hieman tökeröitä ja sanottu ennen ajattelemista. HA!

Sulkeuduin eilen täysin, tunsin vajoavani tasaisen hitaasti jonkinlaiseen epätoivoon, tuli pariin otteeseen synkkiä ajatuksia. Mimi oli taas jotenkin mahtava, maatessani sängyllä Mimi tuli siihen viereen ja veti kaikki maailman söpöimmät moovit :) Se heittäytyi selälleen, haukotteli, venkoili.. venytteli, nuoli naamaani ja käsiäni. Kaikista söpöin moovi on se, kun Mimi venyttelee ja samalla pitäää etutassut päänsä molemmilla puolilla (huonosti selitetty, täytyy yrittää kuvata joskus).

Avokkikin tuli siihen paikalle, maattiin yhdessä sängyllä ja rapsuteltiin Mimiä ja halittiin toisiamme, tuli paljon parempi olla.

Nyt pitää tosiaan ajatella sitä miksi ollaan tuolla vanhempieni luona. Menemme tänään katsomaan taas uutta kotiamme :) Pitää hieman katsella keittiötä, mittailla vetimet, jotta osaa ostaa oikeankokoiset ja riittävän monta. Ihanaa. Ja sitten on vielä neljän päivän viikonloppu. Jei :) Miinuksena.. täytän itse vuosia lauantaina. Ääk! Tosin, viimeviikolla ostessani avokille lonkerin lähisiwasta kysyttiin minulta paperit :D

2 kommenttia:

Aleksandra kirjoitti...

koira on maailman parasta terapiaa <3

-didi- kirjoitti...

Niin on :) Jotenkin omat huolet unohtuu kun rapsuttelee pientä suloista koiruutta.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0