lauantai 22. toukokuuta 2010

Parvekkeen ensimmäinen tuunaus

Mätin parvekkeelle kaikki tavarat mitä jo valmiiksi meiltä löytyi, asunnon sisätilojen hankintoja on tullut NIIN poskettoman paljon tässä kuussa, uusi jääkaappipakastin, uusi astianpesukone, tv-taso ja vitriinikaappi.

En halua julkaista kuvia asunnota ennen kuin se on hmmm. valmiimpi :)

Vielä on osissa ikkunoissa edellisen omistajan vanhat kämäset rullaverhot ja keittiössä ei ole verhoja lainkaan, keittiöstä puuttuu myös kattolamppu ruokapöydän yläpuolelta ja ja ja miljoona muuta juttua. Kämpän laittaminen kuntoon on mulle niin tärkeä asia, etten halua tosiaan niitä keskeneräisä kuvia sisutuksesta. Itse rempasta laitan kuvia heti kun tuo yksi hyväkäs muistaa/ehtii/viitsii minulle ne kuvat antaa. Yllättävän kauan kestävä projekti sanoisin.

Nuo "ruukut" on ostettu Lahden Citymarketista vuosi sitten, kahdessa pienemmässä on jotain pientä petuniaa ja isossa on petunian lisäksi kolme pientä murattia.



Keittiön ikkunan edessä keikkuu isompi muratti Pentikin lintuhäkissä. Olin pitkään himoinnut ko häkkiä, kunnes sitten vihdoinkin bongasin se alennettuun hitaan :) Olisi pitänyt samantien ostaa kaksi... tai sitten alkaa keräillä erilaisia häkkejä murateille.



Kaksi päivänsineä ja ikean lyhty. Aikalailla power by Ikea, sillä tuo PS kaappi on myös ikeasta sekä valkoiset ruukut.



Lisää power by Ikea, ikeasta on tuo pieni pöytäryhmäkin. matto on Sotkasta, enkuli Prismasta, istuintyynyt Anttilasta ja itse ole ommellut pöytä- ja tyynyliinat.



Parvekkeen ulkopuolelle kiikkuu lisää petunioita, ovat vain turhan pieniä.. eihän noi näy omalle parvekkeelle mitenkään, aikas mälsää. Onneksi tuossa telineessä on tilaa vielä muillekin kukille ja futonin vieressä oleva teline odottaa vielä tyhjänä.



Ja ah! Futoni. Se on myös ikeasta kuten myös päiväpeitto. Lyhdyt on joskus hankittu anttilasta ja viltti taitaa olla Lapuan kankureiden tms, lahja äidiltä.



Että tällainen näin alkuunsa. Parvekkeen lattia on tarkoitus täyttää kokonaan tuollaisella kaisla/bamubu/mikälie matolla. Futonille haluan laittaa ziljooan tyynyä, joiden päälle voi vain rojahtaa lukemaan jotain hyvää kirjaa tai tai tai nauttimaan vaan maisemasta.

Tuohon valkoisen kaapin päälle tulen vielä laittamaan paljon vihreää, ihanaa olisi jos saisi jotain kasvamaan niin, että se vain valtaisi koko valkoisen seinän.
Myöskin futonin takana olevalle seinälle voisi laittaa jotain kasvamaan. Futonia voisi hieman työntää eteenpäin ja sen taaksi voisi rakentaa jonkin kyhäelmän, johon voisi laittaa yrttejä tai vaikka papuja kasvamaan :)

Ideoita, ideoita..

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0