sunnuntai 30. toukokuuta 2010

väläyksiä kodista

Teki mieli hieman kuvata kotona..

Suomisoffasta ostettu ruokaryhmä, kaitaliina on Anttilasta ja istuintyynyt Ikeasta. Olin alunperin menossa ostamaan valkoisia istuintyynyjä, mutta onneksi en ostanut. Keittiötila on hieman ankean näköinen, erittäin ankean oikeastaan, se huutaa verhoja, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi lähteä joko Vallilan outlettiin tai Eurokankaaseen.



Kävin ostamassa ruokatilan piristykseksi ruukkugerberan.





Tässä on ainoa hankintani keväisilta sisustusmessuilta. Rakastan kynttilöitä ja kynttiläasetelmia, mutta kynttilöillä on tapana sulaa, joten loppujen lopuksi jäljellä on vain kasa steariinia, tässä tämä ongelma on ratkaistu, tämä asetelma näyttää aina hyvältä :) Harmi kun en muista sitä pientä firmaan, minkä pömpelistä nämä ostin.



Kävimme äidin kanssa Pentikillä keskiviikkona, enkä voinut vastustaa tätä kulhoa. Pentikin vanilja-sarja on niin kaunis, toivoisin avopuolison innostuvan sarjan keräämisestä. Meillä on tällä hetkellä kaikki keramiikka Jussis keramikilta, on vain ollut niin kauan jo, että voisin kuvitella hyvin hankkivani jotain elegantimpaan hienompia tilaisuuksia varten. Myös salaattiottimet ovat Pentikiltä.







Parvekkeelle ostin isokukkaisen ruukkuruusun. Minulla ei ole mitään kokemusta ruukkuruusuista, joten pitäkää peukkuja, että kaunokainen kestää minulla pidempään kuin pari viikkoa :)





Päivä on ollut mahtava, aamu oli jälleen niin täynnä ihoa ja kiimaa <3 Iltapäivällä kävimme yhdessä uimassa. En saanut todellakaan uitua niin pitkää matkaa, kuin mitä olin kuvitellut. Tajusin matkalla uimahallille, etten ollut käynyt hallilla reiluun puoleen vuoteen, tämä oli siis ensimmäinen kerta silmäleikkaukseni jälkeen, kun kävin siellä. Olipa erinäköinen paikka :)

Nyt taas jälleen touhustan kotosalla avokin ollessa töissä. Ohjelmassa on jotain niinkin jännää kuin wc:n ja kylpyhuoneen siivoaminen, sekä mikäli jaksan, lattian luuttuaminen. Raivasin jo eteisestä ja parvekkeelta paljon pahvia roskikseen. Nyt on taloyhtiön pahvilaatikko ahdettu täyteen, varmistin tätä ennen, että huomenna on roskiennoutopäivä, jotten aiheuta närkästystä niille, ketkä myöskin lajittelevat roskansa.

Meidän pikkuinen tykkää makoilla sohvan selkänojan päällä <3

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0