keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Blogihiljaisuudesta

Tässä on tosiaan päässyt päivittelemään blogia paljon haluttua vähemmän. En oo ollut masentunut tai mitää raflaavaa. Viimeiset pari viikkoa töissä ovat olleet yhtä hulinaa, vietin viimeviikonlopunkin työpaikalla. Kotona taasen ei ole oikein päässyt kirjoittamaan niinkin tavanomaisesta syystä, että kannettavani ei jaksa enää pyörittää vistaa. Siinä oli vielä vähän aikaa siten Kubuntu, mutta taasen linuxin käyttö ei oikein sujunut.

Tässä nyt sitten odottelen saaani väliaikaisen koneen käyttööni.

Hassua kuinka riippuvaiseksi erinäisistä asioista voi tulla. Sormet syyhyäät päästä kirjoittamaan blogia... Urheilustakin on tullut taasen varsinainen huume minulle.

Olen nyt yrittänyt käydä 3-4 krt viikossa salilla. Salilla on niin liikuttava käydä, mieluiten tulee ajoitettua käynnit niin, että sali on tyhjä, voi kaikessa rauhassa iskeä kuulokkeet korviin ja haastaa itsensä nostamaan vastuksia ja lisäämään toistoja :) On mahtavantuntuista vetää omat ennätykset esim reisien ojentajalaitteessa hyvän musiikin soidessa. Harvemmin tuleen missään muualla kuunneltua juuri sitä omaa lempimusiikkia, ajaessa ehkä, ei töissä eikä kotonakaan... Yksin lähes autiolla salilla treenatessa kehtaa puhista ja ähkiä.

Tänään on ollut vapaapäivä, tuli tarpeeseen. Kävin aamusta salilla, tuli vedettyä kohtalaisen hyvä treeni. Kuukatiskivut haittasivat hieman, krampit katkaisivat välillä sarjan, ja jalkaprässissä ei pystynyt tekemään ihan parastaan, mutta hyvin meni olosuhteisiin nähden.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0