maanantai 10. tammikuuta 2011

uusi uusi alku

Tänään pyörähti jälleen fitfarmin haaste käyntiin. Innoissaan tätä on odotettukin, ehkä kivointa tässä proggiksessa on se, että pääsee seuraamaan muiden kokemuksia tämän saman projektin osalta.

Fitfarmin keskustelupalstalla on useita, jotka ovat ekan kerran jääneet koukkuun. Jokin siinä yhteisöllisyydessä on vaan niin koukuttavaa, mutta sehän se juttu on.

Hieman huvittaa kuitenkin ne, jotka vikisevät selviä ohjeita vastaan. Jotenkin kiittämätöntä, että tuollaiset mahtavat ohjeet laitetaan esille, ja ihmiset viitsivät vikistä jostain kaurapuurosta tai annoskoista, odottaisivat vain pari päivää ja sitten vikisivät, että onko liikaa ruokaa niissä vai ei :D Mahtavaa.

No eniveis, mä oon ainakin tosi tyytyväinen siihen, että joku viitsii nähdä vaivaa ja suunnitella ateriat liikuntasarjat jne. Samoja juttujahan löytyy aika paljon nyt fit- ja kg -lehdistä, mutta on se kiva, että on kaikki saman katon alla.

Ruokailuun ei ole tällä kertaa tullut muutosta, mutta liikuntaan kylläkin. On tullut uusia liikkeitä sekä 3-4 krt viikossa treenaaville lisää vaihtelua. Olen ollut lammas ja erittäin tyytyväinen salitreeniohjeeseen, joka elokuussa annettiin, mutta toki voin kokeilla nelisen viikkoa tätä, ties vaikka onnistuisi.

Viimekerralla ajatteli salitreenistä, että kauhistu, lihakset kasvaa. No joo, kasvaahan ne, mutta ei minusta mitään pattia ole vielä tullut, kuten tuolla palstallakin kirjoitetaan, se että tekee isommilla painoilla ei tarkoita, että samantien muuttuu kaapiksi, ja se että tekee pitkiä sarjoja pienillä painoilla ei kiinteytä tai polta rasvaa tehokkaammin.

"Vastoin yleistä käsitystä pidemmät sarjat eivät toimi kiinteytyksessä yhtä hyvin. Suosi isoja lihasryhmiä kuormittavia liikkeitä kuten jalkaprässejä, punnerruksia, ylätaljoja sekä pystypunnerruksia. Ne kiihdyttävät myös aineenvaihdutaan tehokkaasti" KG 1 /2011 s.96 Timo Haikarainen

Huomenna sitten salille :) Odotan innolla. Meillä salilla on tosiaan myös kampanja,tammi-kesäkuussa jokaista laihdutettua kiloa vastaan saa 5€ :lla kuntosalipalveluita, solariumis tms. Hyvä että tuli mässättyä juuri viikonloppuna, on sitten jotain mitä punnita huomenna, eli ne hiilarit jotka kohta kaikkoaa elimistöstä.

1 kommenttia:

Maria Koivusipilä kirjoitti...

heh, mua myös huvittaa tuolla gfg-foorumilla kun valitellaan jostain vehnäleseistä kuin pahalta ne maistuu yms. Niitä ei kai naisillakaan ollut kuin 10g päivässä nii nehän nyt heittää naamaan vaik paljaaltaan :D kiittämättömyys on maailman palkka. mun mielestä on myös upeeta että ihmiset vihtii nähdä vaivaa ja tehdä meille tuollaisia ohjelmia ja vielä saadaan kokeilla sitä veloituksetta! Tsemppiä sulle haasteeseen :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0