perjantai 22. heinäkuuta 2011

Lisää edistystä

Pakko hehkuttaa, mutta.. viimeakoina kiipeilyssä on tullut edistyttyä hurjasti. 5b:n reitit on aikalailla pala kakkua... tai on .. ainakin menevät tuntuvasti sujuvammin kuin ikinä aikaisemmin.

Iso kiitos menee kyllä kanssakiipeilijälle. Oikeanlainen kannustus on auttanut pääsemään eteenpäin, ilman olisin varmasti jättänyt leikin kesken avopuolison vammauduttua.

Tänään pääsin viimekertaa pidemmälle 6a:n reitillä, kokeilin negatiivisella seinälle uutta 5b:n reittiä (voimat loppui kesken kymmenennen tippumiskerran jälkeen), koettelin voimia kisaseinälle, varmistin liidaamista sekä kiipesin leadireitin kakkosena ylös, napsuttelin köyden pois .. öh.. klipsuista. Termit on hallussa.

On NIIN mahtava fiilis, tekisi melkein samantien mennä uudestaan. Ensiviikolla tulee mentyä pitkästä aikaa boulderoimaan, hyvää vaihtelua ja tulee otettua CityDeal -lahjakortti vihdoin käyttöön :)

Muutenkin mieli on korkealla, torstain kosinta tietenkin pyörii jatkuvasti mielessä <3

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Joo sähän olit aivan mieletön tänään. Ihana että uskallat kokeilla miltein mitä vaan kun sut laittaa tekemään.Tosi hyvin sulla riitti rahkeita tsempata sitä lilaa nega seinällä...ja hyvä että tuli se angsti kohtaus siellä liidi reitillä että opit uusia puolia itsestäsi (ja huomaat rajasi) ja myös että opit ymmärtämään että sellaisessa tilanteessa vain tulla rauhallisesti köyteen, ei siinä sen pahempaa.

Tosin liidaus varmistusta en itse sinua laittaisi tekemään, juuri vain sen takia jos oikeasti jotain tapahtuisi, voisi mennä jauhot suuhun ja nopeasti.

Odotan myös itse innolla seuraavaa kertaa. Miten olisi Ma ilta??

-didi- kirjoitti...

:D Kyllä mun hermot tästä kehittyy :) Ja kuhan opin vaan sanomaan ei, kun voimat on oikeasti jo poissa, nii ei tuu hätä seinällä :D

Maanantaina on jo ohjelmaa, tiistaina kans.. boulderoimaan olisin tarkoitus mennä... toivottavasti seuran kera. KE tai to voisi sopia.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0