torstai 3. lokakuuta 2013

niin innoissani

Eilen kävi minun kannaltani onnekkaasti, onnistuin saada vaihdettu oman lauantain yleisölippuni kilpailulippuun, ts. .. minulla on ensimmäiset boulderkisani nyt lauantaina. Alun perinhän ajattelin, etten halua kilpailla jne., mutta Noran kanssa keskusteltuani tajusinkin, ettei tuossa voi kuin voittaa itsensä. 

Olen NIIN innoissani lauantaista, uudet makeat reitit, hurja määrä kanssakilpailijoita, monta kaveria on osallistumassa ja kannustamassa. Ihan huikeaa. Ja jotta tuo tapahtuma olisi aivan täydellinen, meillä on ystävän kanssa tiimiasut, ihan huikeata. En tiedä olenko enemmän innoissani uudesta (härskistä) asusta vai kilpailuista.. ehkä molemmista.

Oma suhtautuminen kisaan nyt on aivan erilainen verratessa vuosi sitten köysikilpailuun osallistuessa. Sillä sekunnilla kun painoin vuosi sitten lähetyslomakkeen nappulaa, tuntui kuin koko vatsa olisi ampaissut nurin kurin, nyt ei ole mitään tuollaista. Köysikisojen saldo oli kaiken kaikkiaan aivan upea, onnistuin pääsemään kisoissa jaetulla neljännelle sijalle, köysikiipeily nytkähti uuteen vauhtiin (liidipelko väheni merkittävästi) ja löysinkin tiimikaverini Noran. Nyt odotukset itselleen on itsensä voittaminen reiteillä, kilpailemaanhan lähden vain itseni kanssa, siinä on jo ihan tarpeeksi tekemistä.

Kilpailujen, sekä openin että haastekisan jälkeen on bileet rantateemalla. Pitää kaivaa sitten vielä jostain jokin kesämekko esille.

Ystävä kävi jo ostamassa meille tiimitrikoot. Kävin saman ketjun liikkeessä kurkkaamassa byysat, koska ne olivat niin järkyttävät gina tricon sivuilla, että ajattelin pienen sulattelun olevan tarpeen ennen lauantain kisoja. Aika.. härskit, mutta kun meitä on kaksi samoissa mätsäävissä vaatteissa, niin ehkei se ole niin paha.


Hassua, että näissä olo on enemmän esillä kuin esimerkiksi lateksissa. Lateksissa ei tarvinnutkaan revitellä seinillä erilaisissa asennoissa muiden katsellessa.

Mukava biisi, tällä on hyvä lopetella torstai ja siirtyä perjantaihin ja kohti viikonloppua.


3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Hihii! Niin huippua!! Ihan kaikki, viime vuoden kisat ja Didin löytyminen, Sisumasters -tiimiasut, biitsibileet!! Niin innoissaan ollaan täälläkin!!

Sara kirjoitti...

Odotan päästä tsemppaamaan teitä.
Itsekkin olisi ollut kiva osallistua, mutta turha luulo kun en ole kiivennyt 2kk. Sitten ensi vuoden harrasta köysikisoissa tai talvella boulder kisoissa. :-)

-didi- kirjoitti...

Nora.. jee.. huomenna!!!!

Sara, mulla tuo boulderointi on kans vähän vielä hakusessa, pää voittaa kropan. Eiköhän tässä tämänkin vuoden puolella tule vielä muutamat kisat minne ehtisit mukaan :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0