lauantai 23. marraskuuta 2013

hulluuden rajalla

Aikainen lintu sämpylät paistaa, herätyskello soitti tänään 5.50 .. olin päättänyt, että menen salille aamusella, siitäkin huolimatta että oli paistettava pari satsia hampurilaissämpylöitä urheilua ennen JA klo 10.45 oli vielä oltava Heurekassa. 


Treeni kulki tänään ilmiömäisen hyvin. Punttiskäynti oli lähinnä pyrähdys, mutta erittäin tehokas hyvä pyrähdys. Viimeksi salilla tuntui, että alennetutkin painot olivat liian painavat, tänään sitten paukkui enkat. Epäilen vähän, että viimepäivien hiilarit teki tehtävänsä. Tuli tuossa pienen masistelukauden jälkeen vedettyä vähempihiilihydraattista, nyt sitten taas parina päivän syönyt aamulla puurot ja on myös pari leipää mennyt päiväsaikaan. Nyt taas voi siirtyä aamupuuroon aamulenkkipäivinä JA riisi tulkoon takaisin lounaisiin.

Olin suhteellisen järkyttynyt jopa siitä, että sain push downissa lisätty painoa lisää, tekniikka säilyi hyvänä, mutta puhisin kuin mielipuoli. Vipareissa kokeilin isompia painoa kuin aikaisemmin, ja tuntuu että voisi nostaa vielä kilolla painoja, rintaliikekin alkaa tuntua laittoman kevyeltä (kirjoitin virheellisesti vihkoon 3 x 8, kun todellisuudessa tein 3 x 12).

Kodin ja suihkun kautta huristelimme aviomiehen kanssa Heurekaan, jossa treffasimme vanhempani ja serkkuni perheineen.

Touhustimme pari tuntia Heurekassa. Kävimme katsomassa Tie Tähtiin -elokuvan, leikimme serkuntyttöjen kanssa ja tutkimme varsin tarkasti Heureka tulee hulluksi -näyttelyn pisteet. Kerrassaan valaiseva näyttely, vaikka itsekin olen kokenut olevani suhteellisen tietoinen erinäisistä mielenterveysasioista, niin silti tämä herätti kovasti ajatuksia.


Näyttelyn jälkeen kokoonnuimme vielä vanhempieni luona samalla porukalla. Sämpylöiden lisäksi oli valmistanut pulled chickeniä, resepti on about sama kuin aikaisemmin tekemässäni pulled porkissa, nyt vain lisäsin sinappia ja ketsuppia lihaan paistamiseen jälkeen lisättävään soosiin.


On ollut aivan suurenmoisen ihana päivän, meidän pikkuinenkin sai jälleen kerran valtavasti huomiota, tytöt leikkivät Mimin kanssa ja mimi myös jahtasai legojunanradalla olevaa junaa (ihan kuin piirretyissä, koira jahtasi rataa kiertävää veturia).

Miehen kanssa kävimme vielä ennen sauna- ja uintivuoroa melkein tunnin kävelyllä. Tuli testattua hakkuuhuukkailuissa saamani otsalamppu. Huukkailujen sisäänpääsymaksu maksoi itsensä takaisin ja ylikin, Sain Petzlin Zipka plussan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0