maanantai 18. marraskuuta 2013

Perusvoimatreeni aloitettu

Ah, tänään on ollut hyvä päivä, pitkästä aikaa vähemmän särkyinen päivä. Alkupäivästä asentelin uudet kiipeilylelut terassille, ilma oli kaunis, mutta hyytävän kylmä.. ei tullut kauheasti treenattua. Pitää nyt kuitenkin mahdollisimman pian asentaa ruikkulaitteet kotona työhuoneen kattoon.


Onneksi kylmyys ei haitannut päivän kiipeilyjä, sillä minulla oli treffit Arenalla Antonin kanssa. Ihan mahtavaa.. vähän kartoitettiin mitä olen viimeaikoiva kiivennyt, ja päätimme siirtyä treenissä suoraan perusvoimatreeniin. 

Teimme yhdessä alkulämmöt ja venyttelyt, harjoittelimme hieman tippumista (miten tiputaan oikein jne) ja sitten etsimme/laadimme minulle reitit joilla tulen tekemään ainakin puolet peruskestävyystreenistäni. Alku oli hieman kankea, mutta lopulta uskalsin vääntää ihan kunnolla ja tippuilinkin pariin otteeseen, ts vein itseni oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. 

Nyt sitten boulderoin kolme kertaa viikossa ja kerran viikossa saa kiivetä köydessä mitä haluan .. thih .. vähän kuin karkkipäivä, vaikka tämän päivän jälkeen boulderointi tuntui taas hurjan kivalta, ettei sekään mikään rangaistus ole. Antonin kanssa on mahtavaa, hän on viimekerralla todella kiinnittänyt huomiota juttuihini, tuli jopa tärkeä olo.

Kiipeilyn jälkeen palasin takaisin töihin (tämä urheilubreikki kesken työpäivän tuntuu erittäin hyvältä, kun pitkät istumiset ei tällä hetkellä oikein sovi). Illalla vielä kävimme aviomiehen kanssa kävelyllä, tuli extrahyvä olla.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0