maanantai 26. toukokuuta 2014

21/2014

Selkeästi jotain puuttuu, ne aerobiset (tai no.. onhan sitä totta kait tullut käveltyä koiran kanssa, lähestyttyä kalliota kiipeilykamat selässä sekä dallailtua pe iltana). Hyvä viikko kyllä.


Neljä kertaa köyttä ja kolme punttia. Kerran sain itselleni kaverin mukaan. Treenattiin vähän pääni mukaan, väsytettiin itsemme penkillä, superseteillä ja tiputussarjoilla. Minun treenikaveri ylitti täysin mun odotuksen, hyvät hiet, superhyvä treeni ja onneksi noita on tulossa vielä lisää. Ensikerralla kokeillaan jos saadaan treenattua jalat alta. Tosi kiva treenata seurassa, jossa ei pelätä isoja painoja. Todella inspiroivaa katsella toisen tehdessä kaiken mitä itsekin tein, ja sitten vielä pistää paremmaksi.

Pe ja la tuli tehtyä aamusalit, pe ennen työpäivää ja la ennen opiskelupäivää. Pe oli lyhyt ja ytimekäs jalkatreeni plus tein vähän extravatsoja. Minun jalkatreenissä olisi pari pohjeliikettäkin, mutta nyt alkaa olla pohkeet sitä kokoluokkaa, että jotkut farkut ei kohta mene kunnolla jalkaa pohkeiden kohdalta. Olen kyllä tottunut siihen, että kivoja saappaita on turha etsiä, mutta että nyt alkaa farkut kinnata.


Lauantaina treenasin sillä ajatuksella, että sunnuntaina olisimme suunnanneet kaveripariskunnan kanssa ulos kiipeämään, hauiksiin sai hyvän pumpin ja olkapääsupersetti lötkötti kädet siihen pisteeseen, etten ollut saada painoja takaisin omille paikoilleen. JES!

Sunnuntaina(kin) sää oli niin helteinen, että kyseenalaistimme auringon paahtavien kallioiden kitkan. Lähdimme aviomiehen kanssa nauttimaan lähes autiosta Kiipeilyareenasta. En lähtenyt suurin odotuksen liikkeelle, joten yllätin itseni täysin lähtemällä tyyppaamaan uutta 7a:n reittiä 3D:llä. Liidiyrkällä pääsin melkein puoleen väliin, vein itselleni yläköyden ja koklasin moovit, eka nousi ylös asti kahdella levolla, sitten yhdellä. Tässä on reitti minun makuun.


Sunnuntaina illalla tuli käytyä vielä mimmien kanssa jättärillä tekemässä porrastreeniä. Oli niin kuuma ja hiki, että uskaltauduin vihdoinkin testata kodin viereisen lammen uintipaikkana. 


Lähti sitten talviturkki virallisesti. Helmikuustahan on tullut jo käytyä järvessä, mutta 1 asteissa vedessä ole tohtinut päätä kastaa. Vesi oli ihanan lämmintä.

 

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0