keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

22/2014

Paljon köyttä, kivasti punttia ja vähän keilaamista.



Köysittelystä, maanantaina ja torstaina tuli käytyä Salmisaaressa. Ei sankaritekoja, paljon turhautumista omaan päähän ja pelkäämisen.

Perjantaina pt:tä tuli uutta treeniä. Treeneissä lähdettiin alunperin liikkeelle kaksijakoisella ohjeella ja yhdelle kiertoharjoitteluohjelmalla, siirryttiin kolmijakoiseen (tykkäsin kovasti) ja nyt on tuollainen ihan hurja liikeparitreeni. Uus useiden parien salitreeni on jännä, lisätään liikkeitä mun liikepankkiin, käytetään nyt vaihteeksi paljon laitteita. Lauantaina ehdin testata ekan ohjelman, se oli varsin mukava, paljon uusia kivoja liikkeitä.

Lauantaina kävimme miehen kanssa keilamaassa, keilaus oli osa meidän hääpäivän juhlintaa (keila, leffa, saunominen, uiminen ja muchos nachos).

Sunnuntaina lähdettiin kaveriporukalla tsekkaamaan Haukankallio. Nyt olimme ihan suomikiipeilyn lähteillä, ensimmäinen reitti kalliolle on  Matti A.Jokisen avaama (LÄHDE).
Kiva kallio ja ympäristö, vähän vaatisi reitit harjaamista (yksi nousu oli jokseenkin haastava jalkojen osuessa jatkuvasti liukkaaseen sammaleeseen), mutta ihan superkiva paikkana. Voisin kuvitella  lähteväni uudestaan ja taitaa tuolla olla jopa yksi reitti jonka voisin kuvitella uskaltavani trädittää.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0