sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

23&24/2014


Kun kokee olevansa kiireinen, tulee karsittua välillä bloggailusta.

Kuten näkyy, kovin on ollut puntti- ja kiipeilypainotteista viimeaikoina.

Eilen tuli taas kiivettyä kaverille pizzat, elikä köysittelyssä tuli uusi greidi. Tuli päivitettyä yläköysigreidi 7a+:aan. Lähdin jo toiselta 7a:lta turpiin saaneena lähes läpällä kapuamaan toista reittiä. Yllätin itseni neljännesvikasta otteesta. Minulla nousi pissa päähän, lähdin vastoin alkeräistä vaistoani eteenpäin, ja pannutin. Vaikka oikeat kiipeilijät ovat sitä mieltä, ettei yläköydessä ole onsightia (uusi reitti eikä ole nähnyt kenenkään tekevän ko reitin mooveja), niin harmitti silti "onsightin" menetys.

Eilen kävin sitten kapuamassa reitin pois alta kuleksimasta. Jännitti, sillä en uskonut että "tuurini" riittäisi toiseen nousuun samaan otteeseen, mistä tipuin edellisellä kerralla. Hyvinhän se sitten meni. Jos skippaisin suoraan 7a:n yli ja liidaisin kohta ekan 7a+:n :P Katsellaan. On aivan eri asia liidata tuo reitti, kuin pistää menemään yläköydellä. Liidi on omissa silmissä nykyään enemmän sitä oikeaa kiipeilyä. Totta kait yläköydellä voi hankkia taitoa, voimaa ja kestävyyttä. Itselle kiipeilyssä se juttu on itsensä ja pelkojen voittaminen. JOS olisi tosi rohkea, niin olisin lähtenyt alunperinkin liidaamaan ko reitin.. mutta.. eihän sen pitänyt mennä yläköydessä edes ekan jatkon korkeudelle. Hupsista.

Punttiksista.. Olen tehnyt pääasiallisesti noita hurjan monen liikkeen settejä salilla. Treenit ovat sujuneet hyvin, toissakerralla tein prässissä sarjoja jo 210kg:lla


penkissä alkaa mennä isommat painot sarjoissa ja vinopenkkiin pitää ottaa kohta 16kg:n käsipainot.. jännittävää. Kovasti alkaa houkuttaa omien maksimien kokeileminen, sitä ennen pitäisi varmasti vain ottaa rennompi punttisviikko, kenties viikko pelkkää aerobista ja kiipeilyä? Jäisi vähän aikaa sitten myös enemmän muihin juttuihin. Katsellaan. Kivasti olen saanut taas ystävätärtä salille ja ensiviikolla saatan saada uutta salskeaa seuraa itselleni, ja ties vaikka en malttaisi kuitenkaan odotella lepoviikon jälkeen, vaan kokeilisin, jos saisi jo 65kg punnerrettua (viimeksi nousi vain 62,5kg).

Tämä liike on uuden ohjelman myötä muodostunut lemppariksi, http://instagram.com/p/pK6Mw9hTU6/. Ylätalja koneessa väärin päin, tuntuma on mahtava.

Puhtaat aerobiset ovat jääneet merkittävästi vähemmälle viimeaikoina. On ollut pientä yritystä saada nukuttua enemmän. Kalenteri on auttamattoman täyteen buukattu vain koko ajan, ihan kaikkea ei jaksa tehdä. Pikkuhiljaa on joutunut alkaa karsia menemisiä, syksyllä saattaa joutua pistämään kaikki illanistujaiset pannaan toviksi. Pitää priorisoida työ/urheilu/opiskelu.

Viikonloppuna tuli harrastettua hieman aerobista jättärillä ja Nuuksiossa vaeltamana. Porrastreenin sijaan sain ajatuksen tempoa jättärille hiekkateitä ylös sauvakävelysauvojen kanssa. Katsotaan jos viimeistää lomalla ehtisi (loma alkaa juhannuksesta).


Fiilikset ennen jättiä olivat mahtavat, olinhan juuri ylittänyt itseni köysitellessä. Viisi kertaa jättäri ylös, aikaa meni 30 min.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0