tiistai 17. kesäkuuta 2014

shokkiuutisia

Mahtipunttis, kerrassaan huikea. Tää oli se shokkiuutinen. Tätä päivää oli odotettu. Kaverin kanssa ollaan pitkään puhuttu siitä, että pitäisi mennä yhdessä treenaamaan salille. Reilut puoli vuotta oltiin eri maissa, enää ei. 


Kevyttä crossailua alkuunsa

Itse treenin aloitimme penkillä. Yllätin itseni tekemällä kohtuu pitkät setit tavallista isommilla painoilla. Viimeksi tein sarjat 40kg:lla, tänään 40kg oli aloitus ja vika setti tehtiin 50kg:lla. Ihan kuin tuo ei olisi ollut tarpeeksi, niin siirryimme vinopenkkiin. Tavallisesti vinopenkissä olen käyttänyt 13,5-15kg:ta, ehkä joskus kokeilla lyhyttä sarjaa 16kg:lla. Tänään aloitn 16kg:lla, joka kaveri mielestä näytti niin kevyeltä, että piti laittaa "vähän" lisää.. väänsin kaksi vikaa setti täydet 12 toistoa 21kg:lla. Juju on se, että totta kait kaveri auttoi minut lähtökuoppiin. Enpä olisi uskonut, suu auki tuijotin settien jälkeen painoja, en meinannut uskoa miten kevyeltä toistot tuntui. Päälle sit peck deckiä supersettinä dippien kera. Päälle semi ufoa ojentajaliikettä push downin kera supersettinä ja siihen päälle vielä dippilaitetta ja pystypunnerrusta supersettiä laitteilla. Kirsikkana oli pyramidisetti olkapäille vipareilla. UGU! Huikea setti. Vatsoja tietenkään unohtamatta.

Hyvin jaksoi treenata lisättyäni ruokavalioon hiilareita. Päätin olla tiputtamatta enää painoa, kroppa on tosi hyvä tällaisena ja sitä paitsi minulla on jo riittävästi projekteja tällä hetkellä (ehkä niistä voi joskus kirjoitella, katsellaan). Ajattelin painonpudotuksen sujuvan vasemmalla kädellä, että tietty rytmi on muutenkin, niin pieni kiristely siihen menee itsestään.. mutta eihän tuollainen nyt kuitenkaan ollut tässä elämäntilanteessa fiksua. Kroppa reagoi pitämällä kaikista kiloista entistä kovemmin kiinni ja jopa keräämällä painoa entisestään, nyt ei vaan ollut näemmä aika. Voi ajatella epäonnistuneensa projektissa TAI että opin ehkä vihdoinkin kuuntelemaan kroppaani ja hyväksymään se, että tulee olla joku raja siihen haalittuja projektien määrään. Kumpi kuulostaa paremmalta?

Painonpudotusprojekti päätyttyäni toinenkin projekti saapui tänään päätökseensä, töissä helpottaa loppuviikoksi ja kohta alkaa loma. Jei :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0