lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannuskuohuvat on ansaittu

Juhannuksena tuli 10 viikon kiristelyrupeama täyteen (tai no omalta osaltani se päättyi jo aikaisemmin, kuten aikaisemmin kirjoittelin). Kiipeilyurheilijoiden tapahtumissa on pariin otteeseen ollut mahdollisuus mittauttaa inbodylla kehon koostumus. En koe vaa-an olevan se mittari, minkä seuraaminen olisi aidosti mielekästä, varasin ajan itselleni stamina trainersille.

Luonnollisesti itsellä oli tietyt odotukset tuloksiin, valmistauduin henkisesti siihen, että alkuvuoden selkävammojen takia tulokset eivät olisi niin mieluisat ja viimeaikojen kova stressi olisi myös omalta osaltaan jättänyt jälkensä. 

Suotta pelkäsin. Olenhan mä aika jötikkä, mutta tiettyjen mittarien valossa ihan ihannepainossa, ja mun Fintess indeksi on kerrassaan mahtava.


Mittauttaja avasi minulle tarkasti kaikki mittauksen osa-alueet (tähän malliin: tulosten tulkinta). Pähkinänkuoressa, paremmassa kunnossa kuin uskalsin toivoa. Lihasmassa oli tullut edelleen lisää, rasvat on tullut vähän alas, noin prosentin edellisestä. Viskeraalinen rasva on erinomainen ja lihakset jakautuvat tasaisesti koko kroppaan.

palkinto: QuestBar.. onneksi yhden voi sillion tällöin syödä
Lihastasapainosarakkeesta näkee, että kaikki arvot ovat yli viitearvojen (koska siis lihasmassa on myös merkittävästi yli viitearvon), käsissä on 24-25% enemmän lihasta kuin ka naisella (samat ikä, pituus jne). Painoindeksihän oli yläkanttiin, mutta se ei ollut yllätys, eikä se omalla kohdalla ole mikään validi mittari. Myöskin lantio-vyötärö -suhde on kuulema merkityksetön, sillä kyseessä on rakenteellisesta asiasta.

pullistelua, hyvin tullut lihaserottuvuutta mutta ilman naisellisen pehmeyden menettämistä
Mutta joo, arvoni ovat atleetin, olen 15 % prosenttia vertailuarvoja painavampi, mutta kuulema 50% toimintakykyisempi kuin vertailunainen.

Stamina trainerssilla oli asiantunteva neuvoja, samaan hintaan sain sitten (pyytämättä) ensiapua hartiaan. Eilen selässä/niskassa jumi esti pään kääntymisen kunnolla, koko kroppa kääntyi viereiselle kaistalle kurkatessa kaistaa vaihtaessa. Tänään selkä on kunnossa, pääsin jopa salille treenaamaan.

Iloisin mielin siirryin juhannusaaton viettoon aviomiehen kanssa. Pupu halusi lähteä Nuuksioon grillaamaan makkarat.

 


Toisella grillausseurueella oli vaahtokarkkeja, meillä oli sinappia ja ketsuppia. Vaihtiksina sain itselleni parit karkit paahdettavaksi. Paahdetut vaahtokarkit ovat parasta grillijälkkäriä.



Koska liikkuessa tulee nälkä, niin kotona pistettiin myös grillaten. Aviomies toimi grillimestarina



Tuli nautittua myös sitä ansaittua juomaa, nyt ei ollut kuohuvaa, aviomies oli valinnut upean Rieslingin.


Kohtuus on kuitenkin se juttu, koska a) krapula ei ole kiva, b) alkoholista seuraa huonot yöunet, c) turhia kaloreita (tämän takia en tissuttele, enhä minä syö karkkiakaan joka päivä tai muita herkkuja).

Iloinen juttu oli se, että hyvän krapulattoman aamun lisäksi tosiaan oli niskakin hyvässä kunnossa, kävin tänään tekemässä järjettömän hyvän setin punttiksella.


Alkulämmöt crosserilla

superina avustetut leuat(20kg avustus) & ylätalja koneella väärin päin (45kg) 3 x 12
superina takaolkapäät koneella (45kg) & painallus alas taljassa (40kg) 3 x 12
kaksykköset x 3 mutkatangolla (yht. 20kg)

ensikerralla tähän sit lisäksi superina ylätalja rusettiotteella ja alatalja kauhaotteella

lisäksi kyljet levypainolla ja trx cunchit

Alkaa olla aika epänaisellista touhua, tuo kaksykkösten tekeminen 20kg:lla vaatii otsasuonipoksahtaa -ilmettä. Seksy :P

Nyt lisää juhannuksen viettämistä, ohjelmassa on saunomista, lisää grillaamista ja kävin vuokraamassa meille illaksi elokuvan. Ihanan rentouttavaa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0