torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvä loppu ja erinomainen alku

Tällä viikolla on voimia riittänyt salilla ihan yllättävän paljon. Onkohan tämä nyt sitä, kun raskaana pitäisi olla elämänsä kunnossa? Selkeästi päänsäryn pystyy välttää menemällä tarpeeksi aikaisin päivästä urheilemaan. Pitää pitää mielessä.

Tällä viikolla tuli näemmä sitten treenattua tavallista useammin punttiksella, ihan kiva niin. Taas vähän muuntelin treeniohjelmaa. Penkkipäivästä inspiroituneena tein eilen jalkatreenin yhteydessä vähän pyramidityyppistä treeniä jaloille, pyramidi + 3 x 12 happotussetti lopuksi kintuille. Nyt muutenkin pyrin yksinkertaistamaan hommaa, ei niin paljoa erilaisia liikkeitä, vaan kunnon väsytys jollain yhdellä / kahdella setillä ja sitten loput on siihen päälle ns viimeistelyä.

jalkatreenin jälkeen
Eilisen jalkatreenin jäljiltä peppu ja reidet ovat ihanan hellänä.

Tänään sitten päätin hapottaa selkää. Usein on jäänyt sellainen fiilis, ettei selkätreenissä oikein mene niin homma perille. Yksi syyhän on se, että selkää en treenaa salilla niin kovasti, koska säästelen sitä ja käsivarsia kiipeilyyn. Tänään sitten tein vastaavanlaisesti vähän pyramidityyppistä settiä ylätaljassa JA yhden jalan sjmv:sta smithissä. Hyvin puuskutti, eiköhän huomenna tunnu taas joka paikassa.
vuoden 2015 ensimmäinen treeni aluillaan
Salilla oli vielä ihanan väljää, mutta eiköhän kohta tuolla ole taas loputkin Länsi-Vantaasta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0