lauantai 24. tammikuuta 2015

pikkuhiljaa

Torstaina olin sitä mieltä, että ulos on lähdettävä, kotona alkoi tuntua seinät kaatuvan päälle, takana oli jo kuitenkin reilu puolitoista viikkoa sairastelua takana. Anastin isältäni toppatuuliasun, kotiudun ja muistin että minullahan saattaisi olla iltalenkkiseuraa ihan lähistöltä. Parin tekstiviestin päästä olikin jo kävelylenkki sovittuna.


40 min rauhallista kävely teki ihmeitä, mieliala nousi asteita ja innoissani odottelin jo seuraavaa iltaa, olin päättänyt lenkkeillä myös perjantaina, jos vain ei lantion nivelet kipeydy liikaa reippailusta. Kyllähän sitä taas häntäluu oli hurjan kipeänä, mutta nyt päätin olla välittämättä asiasta.

Perjantaina odotin koko työpäivän ajan illan kävelylenkkiä (flunssan mentyä ohi, on näemmä taas jokapäiväinen päänsärky tehnyt comebackin), mutta nyt oli myös toinen asia mitä odotin innolla. Olin bongannut fb-kaverin huutelevan, että nyt olisi lastenvaatteita tarjolla. Sovin treffit ja kotimatkalla töistä kotio kävin hakemassa bebelle pussin vaatteita ja itselleni toisen pussin äitiysvaatteita. Olen ostanut itsen muutamia äitiysvaatteita ja sainkin kummityttöni äidiltä läjän äitiysvaatteita.

Kotona avasin pussin, levitin vaatteet lattialle ja olin alkaa itkeä kiitollisuudesta. En olisi ikimaailmassa kuvitellut saavani tuollaisen määrän vaatteita tulokkaalle. Selkeästi olen tehnyt joskus jotain hvyää, kun nyt näin palkitaan.

Tänään vielä entisestään mieliala koheni päästyäni ensimmäisen kerran kahteen viikkoon kiipeilemään.
Oli sovittuna aamukiikkutreffit kaveripariskunnan kanssa. Kiipeilyt sujui hyvin .. mitä nyt siis flunssan jälkeen, tällä mahalla ja kertyneellä treenivastuksella sujuu. Tänään kokovartalovaljaat tuntuivat istuvan hyvin. Pari tuntia tuli kiivettyä, otin ihan reilusti turpiin 6a:lta. Sitä huomaa coren olevan kovilla isoissa mooveissa, liikkuvuus ja voima ei ole vain sama kuin vielä raskauden alussa. Isot liikkeet sykkyrästä suoraksi ei vaan onnistu, vaan sitten levätään ja kokeillaan hetken päästä uudelleen. Pääasia, että pääsi kiipeämään. Areenalla olikin hauskoja uusia reittejä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0