sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Jalkapäivää

Salilla oli aamulla mukavan väljää, pitääkin jatkossakin mennä noin aikaisin välttyäkseni jonottamiselta laitteisiin.

Vuorossa oli jalkapäivä. Jälleen kerran olin herännyt aamulla päänsärkyyn, panadol aamupillereiden seassa ei tunnu auttavan, vain urheilu poistaa säryn. Välillä tekisi mieli antaa säryllä vallan, olo oli vaan niin kurja.

Onneksi kuitenkin lähdin, alkulämmön jälkeen en muistanut mitään särkyä, vaan sain treenattua oikein kivasti.
Jalkatreeni oli varsin simppeli:

  • alkulämpö crosserilla
  • leveä kyykky smithissä
  • askelkävely (nyt ilman lisäpainoa, sen verta hyvin hengästytti)
  • reiden ojentaja ja koukistaja istuen superina
  • ojentajat ja lähentäjät superina
  • loppulämpö crosserilla
  • venyttely

Parissa viikossa on kropassa tapahtunut aika dramaattinen kasvupyrähdys. Vaatii jo hieman mielikuvitusta pukeutumisen suhteen, jotta ei näytä ihan kahden kilon makkaralta puolen kilon kuoressa. Urheilutopit, joilla kuvittelin pärjääväni pitkäänkin, alkavat olla hyvinkin napakoita. Tässähän menee kohta koko vaatekaappi uusiksi.

Ehkä tässä tervehdettyä vähän katoaisi tuota "treenivastusta", kun illat ei menisi syöden ja sohvalla maaten. Osa on totta kai turvotusta, nopeasti on nimittäin tullut kokoa lisää, pitää tarkkailla enemmän mm ruoan suolapitoisuuksia. En kuitenkaan ota paineita sen enempää koon lisääntymisestä, nyt kun on edelleen ne viikot, jolloin ymmärtääkseni paino / koko kasvaa nopeiten raskauden aikana.

Pitää yrittää jaksaa nyt aamuisin lähteä reippailemaan ennen töitä. Päänsärky vaikuttaa luonnollisesti negatiivisesti töissä keskittymiseen ja sitä tulee helposti tiuskittua tilanteissa, joissa ei ole mitään tiuskimista.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0