maanantai 2. helmikuuta 2015

4&5 2015

Ei pitäisi päästää näitä bloggauksia nyt näin venymään. Sitä on ollut vaikka kuinka monta ideaa mistä kirjoitella.


Melkein parin viikon flunssan jälkeen palaa urheiluun tuntui tosi hyvältä, mutta yllättävän raskaalta. Kovasti tuntui sykkeet nousevan taivaisiin, luulin jo kerryttäneeni ihan mahdottomat raskauskilot edelliseen neuvolakäyntiin verrattuna. Neuvolassa onneksi selvisi sekä se, että paino on noussut ihan maltillisesti sekä selvisi syy siihen miksi yleiskunto tuntuu romahtaneen täysin.

Nyt on määrättynä rautakuuri, hemoglobiini oli romahtanut 136:sta 110:een, elikä anemiarajalle.


Kaikesta huolimatta viimeviikkokin oli erittäin aktiivinen viikko. 

Keskiviikkoja ja perjantaina oli taas sisäpyöräilyä, olinkin kaivannut sitä jo. Flunssaa ennen olin miettinyt, että kuinkas pian vatsa tulee tielle ja joudunko lopettamaan tunnit, mutta nyt tangoa laittamalla vähän korkeammalle homma sujui erinomaisesti. 

Lauantaille osui Kiipeilyurheilijoiden järjestämät Open kisat. Sinne olimme kaverin kanssa ilmottautuneet jo aikoja sitten. Olivat järjestäneet kivat kisat. Olisikohan osallistujia saanut olla noin 60 kpl ja reittejä oli rakennettu 38 kpl kisoja varten. Osan reiteistä olisi voinut liidata, osa oli vain yläköydelle. Sanomattakin selvää, että mä menin yläköydellä, enkä edes lähtenyt yrittämään mitään 6a:ta vaikeampaan. Kivaa oli silti. Miinuksena olivat kauheat kasvukivut vatsassa (plus vatsalla sopimattomat rautatabletit), jotka pakotti pitämään suurimman osan nousuista naurettavan helppoina/kevyinä enkä pystynyt kiivetä kuin sen 10 nousua.

Täytyy antaa vain paljon hyvää palautetta kisoista yhdistykselle, niin ehkä järjestävät vastaavanlaiset vielä uudestaan. Oli ihan mahtavaa huomata paljon uusia naiskiipeilijöitäkin kisoissam, jos oikein oli napannut tiedon, niin naisia taisi osallistua jopa 20 kpl, mikä olisi tuplaten edellisiin kisoihin. Kiivettäviin reitteihin kuului mukavan monta helppoa reittiä, että ei niin kokeneetkin varmasti kokivat löytävänsä itselleen kiivettävää.

Sunnuntaille oli kovasti kaavaillut rinta-olkapää & ojentaja treeniä, mutta nyt jouduin varmaan ensimmäisen kerran nöyrtymään raskauden takia, ja jättämään treenit välistä. Lauantai -sunnuntai -yö meni sohvalla hereillä kipujen takia. Tänäänkin levätään, toivottavasti kyseessä on vain jotain kasvukipuja eikä esimerkiksi revähdys/repeämä. 

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0