sunnuntai 22. helmikuuta 2015

8 2015

Ha! Sunnuntai ja olen nyt jo päivittämässä blogia, ihmeitä tapahtuu. Kivaa, kun on taas ollut energiaa olla aktiivinen monella eri tavalla, ystäviä on tullut tavattua useampaan otteeseen, ja näillä näkymin ei ihan heti ole tulossa tähän muutosta. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuntuu, etten joudu pakottaa itseäni jaksamaan olla aktiivinen. Ei pidä luulla, ettenkö haluaisi treffailla ystäviä, mutta joskus olen kokenut moisen aktiivisuuden raskaana.

Enivei, summa viikon kahdeksan liikunnoista, lähemmäs 10 h urheilua, pari punttista, kolme köysittelyä, kahski spinua JA lepopäivä, olen tyytyväinen.


Tiistain salilla tein mun mammatreenin jaloille. Hyvä kun oli kaveri mukana, niin sain puristettua tosi hyvän treenin. Muka kevyt treeni tuntui kovasti jaloissa pari päivää, että ehkä ei tarvitse vielä vallan turhautua salilla.

Torstain köysittelyt olivat varsin leppoisat, eksyin vain parille reitille joissa tuli varsin isot moovit. Undereista vartalon avaaminen sumpusta pitkälle ylös.. vatsa ei tykännyt, piti lopettaa leikki kohtuu lyhyeen tämän takia.

Tänään oli vastapainona torstaille onnistuneet kiikut. Sovimme kaverin kanssa keskittyvämme jammailuun. Salmisaaressa toisella parvekkella on kolme erilevyistä halkeamaan, sormi- käsi ja offarihalkeamat. Lähdin liikkelle ilman sen kummempia odotuksia supersuorituksilta. Ajattelin jammailun olevan turhan raskasta keskikropalle ja olin varma, etten pääsisi pelkkää halkeamaa alkua pidemmälle, kuinkas sitten kävikään.

video: https://www.youtube.com/watch?v=1egrc1EunGk

Tuossa videolla toinen nousuni. Se meni aivan älyttömän hyvin, tasainen nousu, halkeamahan on niin kapea, ettei siinä paljon tarvitse jalkaa vääntää pysyäkseen seinässä. Kädelle tuo halkeama on taasen juuri sopivan levyinen, ainoana miinuksena se, että jostain syystä tuo seinä hankkaa kämmeniin h**vetin kipeän kohdan, ihan kuin siihen olisi muodostumassa rakkula. Täytynee tutustua teippihanskojen tekoon. Jos saisin tuon kohdan kädestä suojattua, niin voisin päästä useammin hinkkaamaan tuota halkeamaan. Halkeamakiipeily on ihanan raskasta kiipeilyä.

tc prot ja jammishanskat, tuli ihan kesäfiilis.
Kaikenkaikkiaan mahtiviikko. Olkoon ensiviikko yhtä hieno.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0