perjantai 20. helmikuuta 2015

Kun on lääkitys kohdallaan..

.. on hyvä treenata. Perjantaispinu on takana.

Sisäpyöräilytunnista jäi mahtava fiilis, kun tuntuu että jaksaa taas urheilla kunnolla. Tässä ollut jo tovin ollut viitteitä siitä, että rautakuuri on alkanut vaikuttaa. Spinnigissä on se kiva puoli, ettei siinä tuo lisääntynyt paino vaikuta yhtä paljon, kuin esim kiipeillessä tai crossingissa. Iso osa tunnin toiminnasta tapahtuu kuitenkin istualteen.

Mutta niin, tunnin jälkeen oli aivan mahtava olo, kun jaksoin tavallista paremmin tuon keskiraskaan tunnin. Vatsa alkaa vain olla pikkuhiljaa tiellä, eikä sitä corea pysty jännittämään niin kuin tunnilla olisi tarkoitus JA asento on aika pysty. Liikkuminen on kuitenkin se pääasia. Sitten kun ei enää pysty jostain syystä käydä pyörätunneilla, olen päättänyt siirtyä crossingiin. Crossingissa pitää sitten valita ne kevyimmät tunnit ja nirsoilla liikkeiden suhteen niin, että jätän ne asennot tekemättä, mitkä rasittavat polvea.

Tuleekohan mun pikkuisesta muuten ihan endorfiiniaddiksi. Voinkohan sitten vain syyttää itseäni, jos bebe itkee kaikki päivät alkuunsa, kun ei pääse enää nauttimaan mun urheilun sivutuotteista (en nyt ihan tosissani tätä mieti)?

Alkaa muuten kumpu olla aika iso, eikä tässä ole edes toinen kolmannes päättynyt. Musta tulee ihan munsterisuuri XD


Paino menee ihan mukavasti käyrien sisällä, ei edes ylärajalla. Iltaisin tuo turvotus alkaa vain olla aikamoinen, vaikka nyt on keskitytty suolan ja veden määrään. Ehkei sillä voi mitään, vaan kuuluu tähän tilaan. Varrelliset talvikengät sujahtaa helposti jalkaan aamuisin, mutta illtapäivällä ja illalla kengät saa jo taistella jalkaan, polvitukien käyttö kiipeillessä ei enää onnistu, ei vaan mahdu. Ennen raskautta ajattelin painon aiheuttavan paljonkin "stressiä", mutta hyvin tässä on sopeutunut siihen, että tässä juuri paukku ne rajat rikki, mistä alunperin joskus lähdin painoa tiputtamaan. Pääasiallisesti kuitenkin tulee syötyä ihan fiksusti ja liikuntaakin pystyy harrastaa, niin eihän tässä mitään hätää ole.

Voisikin painella suihkuun (olin vain niin innoissani urheilun tuomasta hyvästä fiiliksestä, että oli pakko syöksyä suihkun sijasta ekana koneelle) ja sitten syödä jonkin ihanan salaatin kanan ja riisinuudelien kera.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0