lauantai 21. helmikuuta 2015

6 & 7 2015

Kuten kuvat kertovat, on aktiivinen urheilu edelleen kovasti kuvioissa mukana. 

Viikolla 6 tuli hieman pakollista lepoa, maanantaina toivuin edelleen karseista liitoskivuista, perjantaina taas oli kaksikerroin, vaikkakaan eipä silloinkaan eikä lauantaina urheilut kuulunut aikatauluihin. Pe-la oli syöttöpossuna kummitädin luona *oink*

Tiistaina kävin treenaamassa varsin kevyesti pt:n kanssa salilla. Kävimma läpi liikkeitä, joita saan nyt raskauden edetessä vielä tehdä. Aika mummojumppahan siitä tuli, mutta eihän nyt tähdätäkään lihaskasvuun vaan yritetään ylläpitää kuntoa. Jalkatreenit jäävät vaan aika auttamattoman lepsuiksi.


Viimeviikko oli taasen enemmän mieleeni. Kävin jopa kolmesti spinussa, kahdesti omalla salilla ja kerran kävin visiteeraamassa ystävättären salin Tikkurilassa. Tikkurilan salilla kävin myös syvävenyttelytunnilla, tuntui aika kivalta venytellä oikei kunnolla, vaikken ole kokenut mitään ongelmia liikkuvuuden osalta kohdallani, tai siis jäykkyys ei ole ongelma, yliliikkuvuus sen sijaan on.




Salitreeni jäi viimeviikolla yhteen kertaan. Kävin torstaina testaamassa uuden saliohljelman. Rinta- ja käsitreeni tuntui oikein hyvältä, pt lisäsi toistot viiteentoista, se tiputti vähän painoja eri liikkeissä, hyvää vaihtelua tämäkin.

Kiipeilyä tuli harrastettua sekä köysien kanssa että ilman, ei sankaritekoja, mutta kivaa on ollut. Torstaina oli tarkoitus mennä myös köysiin, mutta silloin oli saatava töissä yksi proggis tehtyä.


Taas pari ihanan aktiivista viikkoa takana, toivotaan että pystyy ja jaksaa liikkua vielä tovin, ei tässä laskettu aika kuitenkaan ihan vielä käsillä ole. Jotkut pystyy liikkua ihan viimemetreille, mutta sitten kuulee myös sitä, että viimeinen/viimeiset kuukaudet menee levätessä. Aika näyttää kumpaan minä kuulun. Onneksi olen säästellyt muutaman televisiosarjan kokonaisia tuotantokausia sille ajalle, jos jouduin jossain vaiheessa oleilemaan enemmänkin vaakatasossa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0