lauantai 21. helmikuuta 2015

maailman söpöimmät pöksyt

Ihanan rento lauantai Tavoistani poiketen pidin tänään lepopäivän, katselin tuossa viimeviikon urheiluja ja mietin tämän viikon menemisiä, niin totesin lepopäivän olevan ihan passeli tähän väliin. Oli sovittuna aamiaistreffit ystävättären kanssa, niin päivän urheilut oli sillä taputeltu. Meillä on ystävättären kanssa ihanasti yhtä pohjattoman masut, ihanaa kun ei tarvitse hävetä kunnon syömistä. Masu on näiden tapaamisen jälkeen niin pyöreänä, että liikkua loppupäivä hitaasti ja ilman turhaa hötkyilyä.

 Kävimme testaamassa KlausK:n aamiaisen. Aamiainen oli todellakin herkullinen, monipuolinen ja laadukkaista raaka-aineista tehty, gluteenittomiakin vaihtoehtoja löytyi mukavasti, ei tarvinnut lähteä nälkäisenä tai pettyneenä pois. Suosittelen.
Ystävättärellä oli asiaa Stockmannille, jossa eksyimme lastenosastolle. Kummastelimme superkalliita lastenvaatteita, onhan ne Burberryn lastenvaatteet söpöjä ja ehkä niitä voisi ostaa pikkuiselle, jos rahaa olisi liikaa. 

Ihastuin Benettonin osastolla kesäisiin pöksyihin, ne oli ostettava. Tuli tehtyä ensimmäinen oma vaateostos Treenivastukselle, aikaisemmin en ole jotenkin uskaltanut.


Tulokkaalle on kyllä vaatteita, hurja määrä bodyja, sukkahousuja, paitoja, sukkia ja jotain muita vaatteita minkä oikeita nimiä en taida edes tietää. Äitini osti muutamat sukupuolineutraalit vaatteet jo ihan raskauteni alkuvaiheilla, tuttavalta sain ison määrän 62 koon vaatteita, kummitätini shoppasi hieman vaatteita ihan vastasyntyneelle ja viimeviikolla saapui Kelan äitiyspakkaus. Aviomies taisi olla minua uteliaampi pakkauksen suhteen, se on niin söpön höpsönä koko vauvasta ja raskaudesta.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin meidän ensimmäinen .. tai aviomiehen ensimmäinen hankinta beben takia oli uusi pyykkikone. Aikaisempi pyykkikone oli päältä täytettävä, ja sehän ei nyt meille sopinut, sillä pyykkikoneen päälle on tarkoitus laittaa omalta vauva-ajaltani oleva levy / pöydän osa. 

Mietimme josko ostaisimme yhdistelmärattaat käytettyinä, mutta aviomies halusi pelata varman päälle laadun suhteen, että päädyimme ostamaan liikkeestä uudet. Kävimme Vauvapisteessä Tammistossa katselemassa rattaita, ja tykästyimme Brion Smile -malliin.

kuva lainattu: Vauvapiste
Saimme aivan uskomattoman hyvää palvelua ko liikkeestä. Ostin eräänä maanantaina aamulla rattaat verkkokaupasta, tilasin ne postiin. Iltapäivällä sain puhelun josko olen illalla kahdeksan pintaan kotona, toimittivat rattaat meille kotiovelle, kun "olisin joka tapauksessa ajanut ohi". Eipä ole ikinä saanut mitään tuotetta tuolleen kotiin kuljetettuna alle 12h tilauksesta. Mahtavaa palvelua.

Vielä olisi varmaan ihan hirveä määrä kaikennäköistä oheismateriaalia ostettavana, sitä ei edes tajua mitä kaikkea tulee tarvitsemaan, kaikenmaailman pulloja, tutteja, pumppuja, liivisuojia, imetysvaatteita, pinnasänky, lisää pikkuvaatteita, imetystyyny jne jne. Lisää vaatteita ajattelin haalia jossain vaiheessa kirpputoreilta, sieltä varmasti löytyy vaikka mitä, kuhan vaan menee kärsivällisenä tutkimaan pöytiä. 

On myös kiva, alle parin viikon päästä menemme aviomiehen kanssa otattamaan perhevalokuvat ihan studioon. Onnistuin voittamaan iloveme-messuilta kuvaussession, säästelin kuvanottohetkeä aikaa, jolloin on vähän enemmän masua kuvattavana. Kovasti on tullut jo etsitty Pinterestistä inspiskuvia. Kaikkea kivaa :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0