maanantai 16. helmikuuta 2015

wauhdikas wiikonloppu

Ihan jatkuvasti kalenterin on niin täynnä, ettei kotona ehdi edes istua koneelle ja kirjoitella kuulumisia, onneksi instaa ehti päivitellä, sinne vaan seuraamaan :)

Perjantaina syöksyin töistä kodin kautta viettämään pre-ystävänpäivää vanhimman ystäväni kanssa, ollaan tunnettu nelivuotiaista vissiin, muskarissa tutustuttiin, oltiin samassa esikoulussa, samalla luokalla koko ala-aste ja yläasteella naapuriluokilla.

Käytiin katsomassa kovasti kuohuntaa aiheuttanut Fifty Shade of Grey, ehkä ollaan niin paatuneita, mutta meitä elokuva ei onnistunut shokeeraamaan. Jutut jatkuivat elokuvan jälkeen vielä Denniksessä gluteenittoman pasta-annoksen äärellä.

Lauantaina oli varsinainen ystävänpäivä, yritin puhua aviomieheneni kanssani ystäväpäiväspinuun huonolla menetyksellä. Kävin spinnailemassa yksinäni ja suuntasimme sitten enemmän miehen makuun olevan harrastuksen pariin, kävimme boulderoimassa Konalassa Cavella. Pysyttelin pääasiassa (yhtä erittäin kahvakasta nelosta kiipesin toppiin asti) matalilla seinillä ja tein ihan omaa traversea.

Ennen boulderointia kävin hakemassa GoFitnessistä housut, joiden perään olin kuolannut kuukausia.


BetterBodiessien treenihousut ovat täydelliset myös raskausaikana jäädessä erittäin sopivasti vatsan alle. Useita jo omistamiani treenihousuja ei viitsi käyttää niiden jäädessä inhottavasti keskelle vatsaa, Bebesistä ostamani äitiyshousut ovat muuten mukavat, mutta materiaaliltaan ne häviävät 100-0 näiden housujen keveydelle.

Ystävänpäivästä muuten, valtasimme vanhempieni omakotitalon, jossa saunoimme, teimme ruokaa yhdessä, katselimme elokuvaa isosta telkusta ja saimme molemmat nukuttua ihanan hyvin.


Eilen hulinameno jatkui. Aamupäivästä hyvissä ajoin suuntasimme kodin kautta ruokakauppaan ja takaisin kotio. Meille oli tulossa ystäväpariskunta vauvansa kanssa syömään ja viettämään iltaa. Pitihän sitä toki siivota ja valmistella ruoka.

Pääsimme nauttimaan heidän kanssa ennen ruokailua upeasta aurinkoisesta kelistä. Tuollaisia päiviä ei voi olla liikaa. Kevyt tepsuttelu herätti mukavasti ruokahalun.

Illalla vielä kävimme Helsingin Jäähallilla Slipknotin keikalle. Hetken aikaa mietin, että turmelinko pikkuisemme kuulon jo ennen syntymää, mutta onneksi terveydenhoitajasiskoni tiesi paremmin ja uskalsin sitten nauttia konsertista.


Alkaneelle viikolla on myös aika paljon hulinaa, mutta tuleva viikonloppu on onneksi jo asteen verran rauhallisempi.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0