sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

9 2015

Taas hujahti yksi viikko, 7 treeniä, 6 treenipäivää, melkein 9 tuntia urheilua. Tosi jees!



Huomatkaa pieni epätoivoinen yritys harrastaa aerobista kävellen. Keskiviikkona lähdin reippaasti askeltaen töistä koiran kanssa kotiin joutuakseni vain alle puolessa välissä hiljentämään reippaasta askelluksesta hitaaseen mateluun, masu pisti vastaan. Onneksi keskiviikon kävelylenkki oli ainoa kerta tällä viikolla, että joutui himmailla.

Punttiksella tuli vedettyä ihan ookoot treenit ma ja ke. Maanantaina oli vähän kiukku, mutta se tuli mukana jo punttikselle mentäessä, olin jotain taas sekoittanut päivämääriä päässäni, ja suutuin itselleni siitä. Tänään oli kerrassaan mahtava jalkatreeni, liikkeet meni perille ja hiki virtasi. Tästä treenistä on hyvä ottaa tsempit ensiviikon käsitreeniin. Lisäilin pt:n tekemään treeniin sumokyykyn, ei se ainakaan vielä tunnu millään tavoin pahalta, joten sitä uskaltaa tehdä.



Jotenkin koen, etten olkapäitä tule treenattua nykyään lainkaan tarpeeksi, voin aivan tuntea lihasten surkastuvan . Täytynee kaivaa kotona välillä käsipainot kaapista.

Köysittelyt sujui mukavasti, nykyään on aikalailla aina hauskaa, vielä pystyy kiivetä kohtuu kevyesti 6b:n reittejä, mutta vain pystysuoralla, 5c-6a:t menee vielä juuri ja juuri negalla.

Huomatkaa mukavasti tuli lepopäiväkin tällä viikolle. Perjantaina oli sokerirasitustesti, ja ajattelin että siihen on hyvä sitten yhdistää lepo. Ilalla oli vielä treffit aviomiehen kanssa (leffa & pizza) joten ei siinä salille ehditty. Kotona tuli oltua kuitenkin aktiivinen, pistin tehokkaasti siivoten.

Ensiviikolla taitaa valitettavasti jäädä crossing- ja sisäpyöräilytunnit välistä, sen verta oli kaikki tunnit jo etukäteen buukattuna täyteen omalla salilla. Toivotaan, että siellä vapautuisi paikkoja vielä. Tietty, minulla on oikeus käyttää oman ketjun muitakin saleja.. jätetään ajatus hautumaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0