tiistai 31. maaliskuuta 2015

Vielä muutama päivä aikaa

Hidenvimpulat. Selkeästi on oltava nykyään vähän sallivampi itselleen. Aviomies on tosiaan reissussa, ja olin suunnitellut pistäväni kotona hyrskynmyrskyn. Kovasti illat menee aktiviteettien jälkeen lepäillen siivoilun sijaan.

Työhuone alkaa muistuttaa varastoa, vaikka suunnitelmana oli raivata sieltä laatikkotolkulla tavaraa pois ja järjestellä kaappeihin tilaan beben tavaroille. Nyt täällä on kasa tyhjiä säilytyslaatikoita, äitiyspakkaus on edelleen lattialla, sitterit nököttävät tuossa (saimme kaveripariskunnalta kaksi lainaan, toinen tavallinen ja toinen tärinäominaisuudella), pinnasänky on paketissa odottamassa kasaamista ja patja ja lakanat pusseissa odottamassa pesemistä ja sänkyyn laittamista ja rintapumput säilytyspurnukkoineen ja tuttipullokin on tuossa jemmassa.


Olen mä vähän juttuja saanut valmiiksin, mutta inhottavaa kun ne ovat yllätyksiä aviomiehelle (hehe, jos tätä luet.. siinäs odottelet), niin niistä ei voi täällä kauheasti kirjoitella. Muutenkin on juttuja tulossa mitä odottaa kovasti, mutta niistäkään ei tohdi hihkua. Eli kaikkea kivaa on, ja kyllä ne täällä aikanaa paljastuu.

Tavallaan vähän harmi, että mies on juuri nyt reissussa. Bebe on alkanut liikkua niin voimakkaasti, että liikkeet, eikä vain yksittäiset potkut, näkyy jatkuvana mahan liikkumisena, välillä tuntuu jopa siltä, että vatsasta tulisi joku kyynärpään tai kantapää läpi. Sitä ihan hätkähtää ja yrittää painaa jopa kädellä vähän vastaan, kun liikkeet tuntuvat niin voimakkailta. Eipä toki, eiköhän noi liikkeet vaan voimistu entisestään, ettei aviomies varsinaisesti menetä mitään, mutta olisihan se kiva ihmetellä hänen kanssaan tätä kehittymistä. Pikkuisella on vielä parisen kuukautta aikaa kehittyä ennen laskettua aikaa, vaikkakin ei minua haittaa jos siellä menisi vähän ylikin. Väittävät, että vähän pidempään hautuneet bebet olisivat rauhallisempia, ovat isompia ja nukkuvat paremmin tms.

Toisaalta on onni, että mies tulee vasta lauantaina, joten minulle jää mukavasti aikaa touhustaa sekä perjantaina että lauantaina, jos vaan olo sallii. Jos saisin edes osan omista harrastusvälineistäni roudattua alakertaa / vanhempien kellariin ja kirjahyllyn sisältöä vietyä alakertaan, niin olisin tyytyväinen. Tavoitteenani oli tosiaan luututa lattiat, jynssätä keittiön kaappien ovet valkoisiksi jne noiden edellä mainittujen asioiden lisäksi. Aviomies kyllä sanoi, että sitten hän voi tehdä nuo kotiuduttuaan, mutta luonto ei oikein antaisi periksi vaan "löysäillä".

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0