tiistai 22. helmikuuta 2011

au au au !

Hih. Tänään kävin sitten ystävättären kanssa siellä tankotanssitunnilla. Minua jännitti aluksi aivan kauheasti, tai paremmin sanottuna ennen tunnin alkamista kotona hermoilin hurjasti, vatsa oli aivan sekaisin ja päätä särki.

Onneksi kävin ystävättären luona ennen tuntia ihastelamassa hänen asuntonsa (se mun entinen koti) uutta järjestystä sekä kuulemassa viimeisimmät juorut <3

Tankotanssitunti alkoi aluksi alkuveryttelyllä, pomppisillä, käsien heilutteluilla ja muutamalla staattisella liikkeellä. Tämän jälkeen päästiin asiaan. Kierreltiin tankoa pitäen kädellä tietenkin tangosta kiinni ja nojaten mahdollisimman paljon ulos. Sitten kiersimmi askeleella tangon, kiepsautimme itsemme pitämällä tangon polvitaipeen kohdalle .. au! Tätä tehtiin paljon. Sitten myös hyppäsimme sekä kiipesimme tangolle, ja siinä piti sitten olla ilman käsiä, vain reisiä puristamalla oli tarkoitus pysyä ylhäällä.

Tangolle kiipeämiset olivat hauskoja, ihoa taisi vaan kulua paljon siinä touhussa :D Iho on niin hellänä, etten voisi kuvitella laittavani nyt esimerkiksi pitkä housuja lainkaan jalkaani. AU AU!

Mutta ehdottomasti sellaista, että haluan päästä kokeilemaan uudestaan. Ystävättärellä on yhteisomistuksessa oma tanko, joten varmaan päästään kokeilemaan kiepsutuksia joskus muuallakin kuin ohjatulla tunnilla :)

Aika fantsua, tänään tulikin toisen ystävättären kanssa juteltua siitä, että olen ollut kauhean energinen ja aikaansaapa viimeaikoina. Mulla on ehkä yksi idea mistä se juontaa, mutta se on salaisuus ;) Eipä pitenevät päivät myöskään pahaa tee.

Päivän hajatelma: onni ei ole vakio, toisen onni ei merkitse itselle sen vähempää onnea <3 <3 <3

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0