torstai 24. helmikuuta 2011

superia!!

Pakko kirjoittaa treenistä. Tänään pohdin jonkin aikaa, että viitsinkö lähteä tänään salille vai en. Se on varma, ettei huomenna olisi ollut mahdollista ainakaan omalla autolla lähteä urheilemaan, joten jos salille haluaa ennen lauantaita, niin tänään oli sitten se päivä.

Viimeaikoina olen harrastanut paljon erilaista liikuntaa, ollaan käyty kiipeilemässä avokin kanssa ja erään ystävättären kanssa tankotanssimassa sekä dance fever -tunneilla, yksin eksyin jopa zumbaamaan. Salitreeni on jäänyt vähän vähemmälle.

Maanantaina ( ei voi muistaa.. taisi olla) ei ollut tarkoitus mennä salille, mutta koska zumban jälkeen ei ollut tarpeeksi voimaton fiilis, kävin tekemässä salilla vähän treeniä. Liikkeet kulki hyvin. Tänään tein kaksijakoisen saliohjelmani toisen osion. Ja treeni kulki kuin unelma, osittain ehkä sen takia, etten tosiaan ole viimeviikolla tehnyt kait kuin kahdesti salitreenin.

Tein ylätaljat rusettiotteella, alataljan 5 kg isommalla painolla kuin tavallisesti, jalkaprässiä, suorin jaloin mavea käsipainoilla, hauiskääntöjä, pohkeita, selkiä ja vatsoja. Vatsoissa lisäsin toisen lantionnoston.. Eli makaan penkkipunnerruspenkillä, pehva on jo tyhjän päällä. Siitä nostetaan jalat 90 asteen kulmaa, nostetaan pehvaa ylös.. tällä kertaa kahdesti tavallisen yhden kerran sijaan, ja sitten lasketaan suorat jalat rauhallisesti takaisin alas. Oli tosi lähellä, etten oksentanut poltteen takia salin lattialle. Ylätarjoissa kokeilin hieman omia rajoja, tein vielä yhden sarjan tavallisen kahden lisäksi, kokeilin miten sarja onnistuisi 55 kg:lla. Meni ihan ok.

Nyt ruoka naamaan. Mieletön nälkä.

.. ei ku ei vielä. Tavallisestihan otan treenin (sekä sali että aerobisen) jälkeen palautusjuomaa. Nyt viimeaikoina olen jättänyt tämän ottamisen väliin jumppien tms jälkeen. Olen aikaisemmin epäillyt palautusjuomien vaikutusta, mutta kyllä se nyt huomaa, kun se on jättänyt ottamatta. Pitää vaan ottaa se, niin ei tule lihakset niin kipeiksi :)

Nyt ruokaa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0