sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

mustalaiselämää

Aika niin kultaa muistot. Eilen äidiltä tuli tekstiviestiä, että pitää tuoda tänään mämmiä ja kermaa.



Tänään sitten jälkiruoan jälkeen pitkä hiljaisuuden jälkeen äiti totesi " ei tämä nyt niin hyvää oikeastaan ole" .. joo ei .. olimme kaikki samaa mieltä :D Jos vaikka ensivuonna kehittelis jonkin uuden herkullisen jälkiruoan :)

Onko muita tämän saman havannoin tekijöitä?

Tänään sitten TAAS muutettiin. Hienoa tämä evakossa oleminen. Kovasti toivoisin, että ei tarvitsisi enää muuttaa kertaakaan ennen meidän remonttimme valmistumista, tässä on muutenkin niin miljoona asiaa mietittävänä ja hoidettavana, etten haluaisi kertaakaan miettiä muuttamista. On myöskin sellainen olo, että ihan kaipaan äitini läsnäoloa.

Tämän remontin hoitaminen ei ole lainkaan niin helppoa, on niin ongelmia sekä pääurakoitsijan, että sähköpostirajoitteisen isännöitsijän ja vielä myyjän kanssa, joka JÄLLEEN KERRAN rikkoo asuntokauppalakia, eikä suostu ymmärtämään järkeä.

Välillä olen niin vihainen .. välillä taas mieli laskee, kun on niin voimaton olo, kun ei ole tarvittavaa ammattitaitoa tai tietämystä miten asiat tulisi hoitaa... ja ennenkaikkea, kun ihmiset eivät suostu noudattamaan. Vituttaa, että oltiin kilttejä mm silloin kun asunnon myyjä ei ensimmäisellä kerralla noudattanut meidän tekemäämme sopimusta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0