lauantai 30. huhtikuuta 2011

Tuli GUUMA! :)



Tämä viikko meni hieman harakoille liikunnan suhteen. Aluksi alkuviikosta juoksu oli aivan kauheaa puuroa, lauantain lähes 17 kilometrin lenkin takia. Toiseksi, onnistuin keskiviikkona tekemään niin kovan treenin, että polvi ei muutamaan päivään toiminut kunnolla. Vielä eilen oli hurjat säryt salilla. Onneksi buranan avulla kipu lähti pois, ja kipu ei ole sellaista, että se sattuisi juostessa, vain kävellessä ja tietyllä tavalla liikkuessa.



Onko fiksu lähteä juoksemaan puolimaraton kun polveen sattuu? ei. Onko fiksua olla antamatta polven levätä? Ei. Välitänkö näistä sekoista? En... Mä oon niin puupää. Katsellaan sit, kuinka keskeytä hcr:n tämän polven takia. No ei, toivon ettei tarvitse keskeyttää.

Siis oikeastihan tein vain tavallista pidemmän mave-sarjan, joka sitten tuntui polvitaipeen lihaksissa, ettei tuolla siis mitään muuten rikki varmasti ole. Nyt otetaan sit vaan iisisti viikon verrran. Ei mitään pitkiä lenkkejä, muutamia kilsoja ehkä.

Teki hyvää psyykeellekin tuo juokseminen, oli tänään taas sellainen sykettä nostattava hetki. Meillähän on hieman kommunikaatiovaikeuksia isännöitsijäfirman puoleen, tiistaina kuvittelin selvittäneeni kaikki asiat, jotta saisimme näillä meidän tekemillämme valinnoilla projektin sujumaan mahdollisimman sujuvasti. Sain ohjeet tekniseltä isännöitsijältä... NOH! Ei se sitten ollutkaan sanonut kaikkea mitä piti hoitaa. Tosi kiva saada vapun aaton aattona yötä vasten maili, että pitää olla mahd pian hankittuna kaikki todistukset meidän omalta remppamieheltä. Toki mä pieraisen ne yhtäkkiä.

Onneksi oli kyllä muutenkin jo tiedustellut niitä, kun muita asioita tuli kyseltyä. MUTTA jos olisi alkuviikosta ko mies pyytänyt niitä, niin olisimme nekin osanneet jo toimittaa. Miksei kaikkea voi kertoa /pyytää kerralla?

Onneksi tuo asia tuli selvitettyä, nyt voi keskittyä vappuun :) Taidan laittaa saunan päälle, rentoutua ja valmistautua iltaa varten.. pitää ehkä jopa vähän pienentää tuota asua, jos vain jaksan/viitsin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0