tiistai 6. marraskuuta 2012

pieni kuolema

nyt juoksun muodossa... Marraskuun ohjelmassa on tosiaan palautella juoksu- ja aerobista kuntoa. Heiheia kertoi karun totuuden, heinäkuun jälkeen ei juoksukertoja ole kertynyt mainittavasti, ja silloinkin kun on tullut juostua, lenkit ovat olleet lyhyitä ja hitaita.

Tänään lähdin juoksemaan kiipeilykaverin kanssa... 20 min oli tuskaa, 22 min enempää ei jaksanut juosta kaverin vauhtia.. karua karua. Pirkkolan pururadat olivat maastoltaan erilaiset mihin olin tottunut, enkä kehdannut sanoa kaverille, ettei oma kunto ole vielä niin kova. Kunnon luulot pois treeni minulle, karu herätys siihen, että juoksukunto on historiaa. Positiivista oli se, ettei polvi, lantio, olkapää tai hartiat kiusannut juostessa.

22 minuutin jälkeen vedettiin hetki henkeä, ja hyvin jaksoi ajallisesti vielä toisen samanlaisen rupeaman.

Olen aina jostain syystä väheksynyt teknisiä vaatteita, mutta aamupäivällä tuli todettua, kuinka mukavaa on liikkua koiran kanssa ulkona, kun vaatetus on oikea. Pitääkin tässä lähipäivinä/viikkoina ostaa kunnon windstopper-asu.. ja hyvät tekniset alusvaatteet. Haglöfiltä kokeilin tänään Bunny Q Tightseja sekä Mimin kanssa ulkoilessa, että juoksulenkillä. Housut olivat päällä kuin lämmin rakastava halaus, varmasti ehdottoman hyvät talvella jääkiipeillessä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0