tiistai 20. marraskuuta 2012

viikko 46


Urheilun kannalta päättynyt viikko oli erittäin kiva ja onnistunut, aerobista tuli tehtyä pariin otteeseen, kiipeilyssä pääasiallisesti tuli paljon onnistumisia ja uuttakin tuli kokeiltua tiistaina jumpan merkeissä.

Köysikiipeilyssä on ollut kivaa viimeaikoina matalan greidien nousuista johtuen pitkä linja puhtaita liidejä. On tullut myös harjoiteltua mm knee droppia negoja kiivetessä. Pariin otteeseen on ollut seinällä sellainen olo, ettei jaksaisi pitää kiinni, onneksi se on yleensä vaan pää, eikä sormet, ts mieli luovuttaisi kroppaa aikaisemmin.

Salilla tuli sunnuntaina kokeiltua vähän erilaista treeniä, käytin GFG:n salitreenejä pohjalla toistoissa ja sarjoissa, mutta nyt liikkeitä tuli tehtyä enemmän trx:llä ja käsipainoilla. Tiistain jumppa inspiroi jo liikkeissä (yhdistelmäliikkeitä), ja ensikerralla vois harkita kahvakuulan ottamista repertuaariin.  Hyvin oli havaittavissa trx-vatsoja tehdessä aamuvatsojen positiivisen vaikutuksen, 3 x 15 sarja meni kuin vettä vain .. ja sarjojen jälkeen pystyi olla vielä tovin lankussakin.

Juoksuinto on palannut, ja oikeilla kengillä ja hyvässä maastossa pystyn näemmä juostakin ilman järkyttäviä alaselkäkipuja.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0