maanantai 12. marraskuuta 2012

viikko 45


Haa, vihdoinkin sitä lepoa kiipeilystä, vähän lepoa muutenkin JA juoksu on takaisin kuvioissa. Erinomaista. Nähtäväksi jää, kauanko tätä uutta "kuuria" jaksaa. 

Lauantain juoksu kaverin kanssa meni paremmin kuin tiistaina, mutta edelleen olin aika kuoleman porteilla. Paloheinä mäki teki niin tiukkaa, että oli luovutettava ja käveltävä. Ti ja To juoksut menivät hyvin, alaselkään ei sattunut lainkaan, lauantain lenkin jälkeen alaselkä on ennenkokemattoman kipeä. Nyt pitää testata johtuuko kipu siitä, ettei selkä kestä lainkaa juoksua, vai että lauantaina juoksussa käytetyt lenkkarit ovat jostain syystä muuttuneet minulle huonoiksi. Goretex-lenkkareilla eilen pikkuisen kanssa lenkkeillessä otetut juoksuaskeleet eivät aiheuttaneet mitää kipuja.

Turhauttavaa, kun koko ajan sattuu johonkin.... jos joku kuvaisi koko kropan, niin mitäköhän kaikkea korjattavaa löytyisi :D Onneksi aina pystyy kuitenkin jotain urheilua tehdä. Olkapää tuntuu levänneen mukavasti.

Juoksusta kuitenkin hyvä pössis.. eilen piti alunperin lähteä punttikselle treenaamaan, mutta laittelinkin sitten vain kotia kuntoon ja nautin lenkistä Mimin kanssa. Ei haitannut lainkaan olla pikkuisen kanssa ulkona (sää oli jollain asteikolla kurja), kun oli vaatetus kunnossa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0