sunnuntai 12. toukokuuta 2013

äitienpäivää

Parasta on juhlapyhät, jotka saa viettää koko perheeni kanssa. Tänään me sisarukset kokoonnuimme vanhempieni luokse syömään ja viettämään aikaa yhdessä. Mikään lahja maailmassa ei riitä kuvaamaan sitä, kuinka paljon oma äitini merkitsee.. joten veimme mukanamme kortin ruusuja ja teetä.. plus juuri aamulla paistamani sämpylät hampurilais feastia varten. Eläköön herkuttelu- ja lepopäivä.


Ihan muuten vain...


Äitienpäivä ateria, hampurilaisia... ommom. Äitini tekee aina tosi hyvää ruokaa, mutta nyt ehdotin, että söisimme jotain rennompaa.


Siskonlapsetkin olivat paikalla, ihania ihania *sydän*


Tulikin mieleeni, että viime äitienpäivänä emme poikkeuksellisesti olleet vanhmpieni luona, vaan minulla oli juuri edellisenä päivänä ollut polttarit, ja podin kotona (sunnuntain.. ja kaksi seuraavaa päivää) elämäni karmeinta krapulaa. Alkoholi ei ole oikein maistunut tuon päivän jälkeen. Polttareistani kahden viikon päästä vietimmekin jo häitämme. Vuosipäivämme kunniaksi varattu kuumailmapallolento on siis kahden viikon päästä .. ja sitten lähdemmekin Amsterdamiin 1v häämatkallemme.. ihanaa.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0