sunnuntai 26. toukokuuta 2013

ensimmäinen hääpäivämme

Vuosi on mennyt niin nopeasti, vuosi sitten menimme mieheni kanssa naimisiin. Ilma suosi meitä, taisimme saada juhlallemme kevään lämpimimmän ja kauneimman päivän, mikäs se upeampaa kuin jakaa tuollainen päivä perheidemme ja ystäviemme kanssa.


Päivä meni nopeasti, kaikki jännitys katosi sillä hetkellä, kun kävelimme alttarilta pois, sen jälkeen saimme vain nauttia päivästä. 


Meillä on tarkoituksena juhlia ensimmäistä hääpäiväämme tänään kuumailmapallonlennolla, vielä ei tiedetä toteutuu lento. Onneksi lento vaan sitten siirretään toiselle päivälle, jos sää ei ole edullinen. Vaihtoehto b on mennä elokuviin, ei huono sekään. 

Aamiaishemmottelua, nakkeja, pekonia, kananmunia, juustoa, kalkkunametukkaa, tomaattia, kurkkua, dominoita, vastapaistettuja herkkusämpylöitä, dominoita ja vastapuristettua appelsiinimehua. Mies sai ensimmäiseksi lahjaksi Lindtin sydänsuklaita.


Mies oli muistanut lempiparfyymini, Diorin j'adore *sydän*, oli kuulema katsellut, että kaapissa oleva oli näyttänyt jo varsin tyhjältä.. ihana!! Taisin vähän hyppiä tasajalkaa pakettia avatessani.  Miehelleni olin hankkinut Etelä-Suomen bouldertopon "jotta olisit sinäkin välillä poissa kotoa" :P




Vuosipäivänä pitää valitettavasti tehdä tavallisiakin asioita, kuten pestä pyykkiä ja pakata 1v häämatkaa varten.. kauhean inhottavaa :P .. no ei :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0