perjantai 17. toukokuuta 2013

jäätelökesä

JEEEE!!! VIIIKONLOPPUU!! Vaikka, eipä työviikko ole ollut mitenkään erityisen rankka.. töissä on vaan kivaa.

Torstaisin meillä on kotona tavallisesti siivouspäivä, mutta eilen mieheni oli mitä ihanin, hän hoiti siivouksen, minä sain lähteä viettämään kaupoille aikaa siskon ja tämän lasten kanssa. Tuli vähän shoppailtua urheiluvaatteita ja ostin myös jotain pientä kivaa päällepantavaa Amsterdamin matkaamme varten (pitäisköhän tätä reissua alkaa jossain vaiheessa suunnitella?)

Siskon lapset ovat vain niin ihania.


Shoppailun jälkeen tulimme meille syömään, pikkuinen siskontyttöni söi ensimmäiset mansikkansa. Tuli naurettua kunnolla, pikkuprinsessa oli niin suloinen maistellessaan uutta makua. 


Tänään sitten lepo- ja shoppailupäivän jälkeen tuli suunnattua Kiipeilyareenalla roikkumaan köysiin. Pari viikkoa tulee varmaan ainakin otettua tosi rennosti, keskiviikon boulderoinnit oli ehkä kakoin idea vähään aikaan. Kiipeilyyn tuo oman haastensa se, ettei oikean käden varassa sovi roikkua, ei pysty tehdä ääriliikkeitä, mutta pitää kuitenkin käyttää kättä, jottei vasemmalle kädelle tule kohtuuttoman paljon rasitusta (ehkei se noissa vitosissa vielä ylirasitu).

uusia treenivaatteita, power by Hennes&Maurits ja Nike.
Kiipeilyn jälkeen oli kovasti ikävä miestä, joten pyysin hänet jäätelötreffeille. Jäätelökesä on nyt avattu.


Onkohan meistä yhtää normaalia kuvaa :D


Huominen on myös täynnä paljon mahtavan fantsua ohjelmaa, punttis/pyöräily, areenalle kiipeämään ystävän kanssa, sitten ensimmäisen kerran ikinä aion osallistua ravintolapäivään. Koulukaverini (ihana ihana nainen, joka auttoi minua hääsuunnittelussa, kun olin hukassa kukka-asetelmien kanssa) pistää ystävän kanssa kahvilan pystyyn, ja tottakait sinne on mentävä.


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0