maanantai 13. tammikuuta 2014

2/2014

10 urheilukertaa/lajia 13h urheilua, lepopäivä, oma liidienkka tuli tehtyä, pääsimme aviomiehen kanssa köysittelemään (ja hänen sormensa kesti kiipeilyn!!!) sekä kokeilin uutta urheilulajia, aika pirun upeaa. Aamukävelyt jäivät turhan vähälle.


Sunnuntaille oli sitten jotain spessua. Ystävättäreni kutsui minut mukaansa kickboxing tunnille /tutustumiskäynnille. Ennen tuntia olimme ohjatulla trx-tunnilla (kovasti haluaisin tuon trx:n itselleni, se olisi hurjan kätevä reissuissa treenaamiseen ja mökille). Eilen illalla sain Gimme Kraftista isnpiraation tehdä trx:llä enemmän kiipeilyyn soveltuvia liikkeitä, aviomieskin voisi ehkä innostua treenaamaan kanssani kotona/salilla.

Mutta tuo kickboxing, ei mitään hajua lajista paitsi että siinä lyödään ja potkitaan. 


Tarkoituksena oli vetää 30 min kohtuu tiukka setti, mutta tunti venyi hieman yliaikaan. Olimme ystäväni kanssaa pari, ensimmäisen puolikkaan hakkasin eri comboja pistehanskoihin. Treenit oli hyvin raskas ja pomppiminen tuntui painona. 

Tuntui pahalta aluksi lyödä päin ystävääni, mutta äkkiäkös siihen tottui :P Itsellä haasteeksi osottautui voimaskas huimaaminen alle 30 min kohdalla. Minulle ole ikinä sopinut pomppimisjumpat (alhaisen verenpaineen takia ehkä). Jouduin vähän aikaa haukata happea, ja sitten olin taas valmis ottamaan ystäväni iskuja vastaan. Ihan leikkimielellä katselin jo lähialueen kickboxing-ryhmiä.

Olin odottanut jotain tuntumaa yläselässä tänään. Missään ei tunnu eilinen hakkaaminen, vaikka tempo oli aika hyvi (mielestäni) ja tuli tehtyä paljon toistoja. Vähemmästäkin määrästä outoa liikettä on tullut joskus aikaisemmin paikat kipeiksi. Huomenna ehkä?

Tällä viikolle sitten enemmän aamulenkkejä, viimeviikolla rankat työpäivät verotti yöunia, joten aamuisin piti sitten yrittää vähän nukkua pidempään.

2 kommenttia:

jani86 kirjoitti...

Muiltakin valmistajilta löytyy samanlaisia tuotteita, kuin trx.

Esimerkiksi vaikkapa tämä http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/kuntoilu/gymstick-harjoitushihnat--dvd-5471941

Myöskin stockmann myy vastaavaa casall-merkillä.

Trx on mielestäni vähän rahastusta merkistä. Tuo rakenne on niin yksinkertainen, että ainakin on katteet kunnossa. Jotkut ovat itsekkin tehneet tuommoiset. Noilla halvoilla pystyy tekemään täysin samat jutut eikä sitten harmita niin paljoa jos vaikka hetken päästä kyllästyykin siihen.

-didi- kirjoitti...

Hei, kiitos vinkistä :) Pitää käydä jossain vaiheessa ostamassa vastaava omaan kotiin.

Oma päättely kyl kans johti siihen, ettei tuon tekeminen itse ole tähtitiedettä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0